Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 1. február 2021

Aplikácia, ktorá zanalyzuje vašu pleť

Pravidelné návštevy kozmetičky, salónov krásy či dokonca dermatologičky nie sú vdnešnom svete až také jednoduché kvôli pandémii alockdownu. Ak však nechcete strácať čas azároveň chcete pre svoju pleť len to najlepšie, vyskúšajte aplikáciu Picky, ktorá vám pomôže vybrať produkty vhodné pre vašu pleť.

Aplikácia, ktorá zanalyzuje vašu pleť

Pravidelné návštevy kozmetičky, salónov krásy či dokonca dermatologičky nie sú v dnešnom svete až také jednoduché kvôli pandémii a lockdownu. Ak však nechcete strácať čas a zároveň chcete pre svoju pleť len to najlepšie, vyskúšajte aplikáciu Picky, ktorá vám pomôže vybrať produkty vhodné pre vašu pleť.

Aplikácia Picky je založená na komunitnom princípe, kde združuje skincare a beauty maniačky z celého sveta. Po úvodnej analýze vašej pleti na základe dotazníka vám personalizuje profil a následne aj vyhľadávania vhodných produktov. Cieľom aplikácie je zároveň edukovať, poradiť a pomôcť sa zorientovať v záplave neustále nových trendov, ktoré sa v kozmetickom priemysle objavujú každý deň.

Rozdelená je do troch kategórii- vo vyhľadávacej časti si môžete preštudovať viac ako 3000 produktov, pričom každá potenciálne škodlivá zložka je vždy vypichnutá. Zároveň je pri každom produkte vyznačený level kompatibility s vašim typom pleti. Sekcia Questions je určená komunite a jej členom, v ktorej sa môžete radiť s milovníkmi kozmetiky z celého sveta a pýtať sa tak napríklad na osobné skúsenosti s konkrétnym produktom u niekoho, kto má podobný typ pleti ako vy sami. V sekcii Rutina si zase môžete jednoducho zaznamenávať svoju beauty rutinu, produkty aj výsledky, ktoré sa vám vďaka nim darí dosahovať.

Screenshot 2021 02 01 at 18.03.00

Picky je skvelá pomôcka, ak sa chcete poradiť v rámci skincare komunity, hľadáte reálne recenzie od ľudí, ktorí majú podobný typ pleti alebo len hľadáte inšpiráciu na svoj nasledujúci nákup. Aplikácia je dostupná zdarma pre iOS aj pre Androidy.

Foto: Picky

1688

Súvisiace články