Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 27. január 2021

Starostlivosť o pokožku počas zimy s kozmetickými produktami tianDe

Mráz, vietor, chladný vzduch - počas niektorých zimných mesiacov sa takýmto poveternostným vplyvom nevyhneme. Ak však zvolíme pre svoju pleť vhodné prípravky na ochranu a starostlivosť o našu pokožku, nemusíme sa obávať ani dlhodobejšieho pobytu na čerstvom mrazivom vzduchu.

Starostlivosť o pokožku počas zimy s kozmetickými produktami tianDe

Mráz, vietor, chladný vzduch - počas niektorých zimných mesiacov sa takýmto poveternostným vplyvom nevyhneme. Ak však zvolíme pre svoju pleť vhodné prípravky na ochranu a starostlivosť o našu pokožku, nemusíme sa obávať ani dlhodobejšieho pobytu na čerstvom mrazivom vzduchu.

Základom na ochranu jemnej pokožky na tvári je kvalitný a vhodný zimný krém. Jeho úlohou by malo byť napomáhanie udržiavania vody v pokožke, pretože zvlhčovať pleť je rovnako dôležité v lete i v zime. Možno v zime ešte o to viac, že pleť vystavujeme častým zmenám teplôt vo vykúrených miestnostiach a v chladnom exteriéri.

Aj v zime je potrebné pokožku hydratovať

Častou obavou žien je použiť v zimných mesiacoch hydratačný krém, aby ním pokožke neublížili. Závisí však od zloženia krému. Hydratačné krémy značky tianDe vďaka svojim obsiahnutým emulgátorom nezanechávajú na pokožke neviazanú vodu. Rýchlo sa vstrebávajú a zabezpečujú správnu úroveň hydratácie.

tiande kozmetika masky prezeny tvar vlasy starostlivost 2

Kozmetická značka tianDe nie je totiž výrobcom štandardných hydratačných krémov. Ide o kozmeceutické výrobky s vysokým obsahom účinných látok. Všetky bylinky, ktoré sú súčasťou krémov pochádzajú z Tibetu, oblasti Beluhka. Ide o miesto chránené od všetkej civilizácie, kde sa byliny zbierajú podľa astrologického kalendára, v určitý deň a hodinu, aby mali čo najvyššiu účinnosť. Sú zberané ručne a spracovávané priamo v Číne, aby neboli kontaminované a netrpeli prevozom.

Voľba krému sa samozrejme odvíja aj od typu pokožky. Na suchú pleť sú vhodné krémy s hustejšou konzistenciou obsahom olejov a mastných kyselín. Citlivá pleť preferuje krémy bez parfumácie s vysokým podielom ochranných látok a antioxidantov.

tiande kozmetika masky prezeny tvar vlasy starostlivost 3

Zima je správnym obdobím na aplikáciu výživných masiek

V zime je správny čas na aplikáciu výživných masiek, ktoré tak isto volíme podľa typu pleti a jej aktuálneho stavu. Maska by mala umožniť pokožke regenerovať, mineralizovať ju a celkovo vitalizovať. V zime sú vhodné masky, ktoré minimalizujú zafarbenie pokožky, napríklad Zlatá maska alebo Perlový púder. Na zamedzenie vysychania a zvlhčenie pokožky sa odporúčajú hydratačné a zvlhčovacie masky, napríklad Pleťová maska Rande po francúzsky alebo maska s výťažkami morských rias.

tiande kozmetika masky prezeny tvar vlasy starostlivost 1

Základom starostlivosti je dôkladne vyčistená pleť

Na aplikáciu akýchkoľvek krémov, výživných sér a masiek je nevyhnutné mať dôkladne vyčistenú pleť. V zimnom období by to mali byť šetrné micelárne vody, ktoré dokážu odstrániť napriek svojej jemnosti všetky usadené nečistoty i zostatky makeupu. Ak ste zástankyňou krémových konzistencií na čistenie pleti, siahnite po gélovom kréme na pleť, ktorý sa po aplikácii na tvár oplachuje vlažnou vodou. Počas zimy by sme sa mali vyhnúť mydlám a prípravkom na báze alkoholu, ktoré pleť príliš vysušia a odmastia.

tiande kozmetika masky prezeny tvar vlasy starostlivost 4

Viac informácií: www.tiandebeauty.sk

1263

Súvisiace články