Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 14. november 2020

Najlepšie adventné kalendáre na rok 2020

Vprípade, že nie ste veľmi na čokoládu asladkosti alebo si držíte líniu, siahnite tento rok po takom inom adventnom kalendári. Namiesto čokolády si vokienkach môžete nájsť luxusný rúž, exkluzívnu vôňu či inovatívne sérum.

Najlepšie adventné kalendáre na rok 2020

V prípade, že nie ste veľmi na čokoládu a sladkosti alebo si držíte líniu, siahnite tento rok po takom inom adventnom kalendári. Namiesto čokolády si v okienkach môžete nájsť luxusný rúž, exkluzívnu vôňu či inovatívne sérum. Tieto beauty adventné kalendáre zaujali aj nás. 

 

Nechty a manikúra: Olive & June

Ak máte vo svojom okolí milovníčku rôznych nechtových dizajnov či manikúry vo všeobecnosti, potešte ju týmto kalendárom, v ktorom nájde 25 miniatúr lakov na nechty a ďalších manikúrových doplnkov.

beauty adventný kalendár olivejune laky na nechyt

 

 

Líčenie: Nyx

Kalendár plný trblietavých líčidiel, leskov na pery, make-upu a rôznych ďalších líčidiel. Obsahuje dokopy až 24 kúskov, ktoré sú ako stvorené nielen na zimné líčenie. V okinekach môžete nájsť očné tiene, lesky, rúže a iné zaujímavé produkty.

beauty adventný kalendár nyx líčenie dekoratívna kozmetika

 

 

Pre pleť aj telo: ASOS

Ak sa neviete rozhodnúť, siahnite po sete od ASOSU, kde nájdete rôzne zaujímavosti od rozličných značiek na starostlivosť o pleť aj telo. Medzi nimi nájdete aj produkty od trendy značiek a až 13 produktov v plnej veľkosť.

beauty adventný kaneldár asos starostlivosť o pleť telo kozmetika

 

 

Luxusný: Charlotte Tilbury

Toto je ten pravý kalendár pre všetkých, ktorí milujú zlatisté produkty od Charlotte. Výhodou je, že nákupom tohto kalendáru ušetríte viac ako 60 eur, čiže ide o výhodnú kúpu a investíciu. Tešiť sa môžete na ikonické produkty ako Pillow Talk rúž a mnoho ďalších.

beauty adventný kaneldár charlotte tilburry kozmetika líčenie

 

 

Voňavý: L’occitane

V prípade, že si neviete vybrať, stavte na istotu. V kalendári od L’occitane nájdete množstvo produktov, ktoré ocenia muži aj ženy v rôznom veku. 24 mini produktov je ideálnych na použitie na každý deň, čiže obdarovaný môžu dôkladne preskúmať svet tejto značky.

beauty adventný kalendár loccitane kozmetika starostlivosť o pleť

 

 

Vlasy, pleť a telo: Net-A-Porter

Luxusný a komplexný adventný kalendár pripravil predajca Net-a-Porter, ktorý do neho ukryl skutočne perfektný výber produktov na starostlivosť o vlasy, pleť aj telo. Tešiť sa môžete na produkty Augustinus Bades, Hourglass, Omorowicza a mnoho ďalších.

beauty adventný kalendár net a porter kozmetika

 

 

Vône: Diptyque

Vkročiť do sveta podmanivých vôní môžete vďaka adventnému kalendáru značky Diptyque, ktorá pripravila nielen dizajnovo krásny zážitok. Kombinuje plné veľkosti produktov a miniatúrky, vďaka čomu môžete objavovať rôzne vône. A vraj sa môžeme tešiť aj na exkluzívne prekvapenia!

beauty adventný kalendát Diptyque vône sviečky

 

 

Zo všetkého trochu: Liberty London

Pestrý mix produktov nájdete aj v krásnom adventnom kalendári od londýnskeho obchodného domu Liberty London. Počas 24 dní s v jednotlivých okienkach môžete nájsť produkty od Le Labo, Malin+Goetz, Dermalogica a ešte omnoho viac.

beauty adventný kalendár kozmetika liberty london

 

 

Pre pánov: ASOS

Špeciálny kalendár pre pánov pripravila značka ASOS. V 12 okienkach ukryla produkty na starostlivosť o pleť a telo a medzi produktami tak nájdete skvelé prípravky od značiek ako L’Oréal, The Ordinary či Marvis.

beauty adventný kalendár pánska kozmetika starostlivosť

 

 

Exkluzívny: Dior

Lahôdka pre každého milovníka luxusnej kozmetiky, to je adventný kalendár Dior. Okrem nádherného, rozprávkového dizajnu sa môžete tešiť na ikonické produkty vrátane parfumov Miss Dior a J’Adore či rúže Rouge Dior a mnoho ďalších exkluzívnych produktov.

beauty adventný kalendár dior luxusné darčeky

Foto: archív značiek

2750

Súvisiace články