Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 7. október 2020

Prírodná kozmetika Bielenda predstavuje svoje revolučné novinky

Príbeh kozmetiky Bielenda Už viac ako 25 rokov spoločnosť Bielenda vyrába vysoko kvalitnú prírodnú kozmetiku pre starostlivosť o tvár a telo. Bielenda poskytuje svojim klientom najkomplexnejšiu a zároveň bezpečnú a priateľskú kozmetiku, na báze prírodných aktívnych zložiek.

Prírodná kozmetika Bielenda predstavuje svoje revolučné novinky

Príbeh kozmetiky Bielenda

Už viac ako 25 rokov spoločnosť Bielenda vyrába vysoko kvalitnú prírodnú kozmetiku pre starostlivosť o tvár a telo. Bielenda poskytuje svojim klientom najkomplexnejšiu a zároveň bezpečnú a priateľskú kozmetiku, na báze prírodných aktívnych zložiek.

Dnes spoločnosť ponúka viac ako 400 najkvalitnejších produktov určených pre individuálnych aj profesionálnych zákazníkov. Systematické zlepšovanie a plnenie očakávaní trhu vedie k rýchlorastúcej skupine spokojných zákazníkov. Bielenda udržiava náskok pred trendmi na trhu s kozmetikou a jej výrobky oceňuje široká škála zákazníkov.

logo

Kozmetika Bielenda sa od nápadu až po finálny produkt vyrába v sídle spoločnosti v Krakove. Na oddelení výskumu a vývoja pracuje tím kreatívnych technológov a kozmetológov. Na základe aktuálnych trendov vyvíjajú stále dokonalejšie receptúry. Všetky výrobky sú podrobované prísnemu výskumu a laboratórnym testom.

Vďaka jedinečnému prístupu k starostlivosti o krásu Bielenda získala významné postavenie na poľskom trhu s kozmetikou. Značka BIELENDA je ale zastúpená takmer na všetkých kontinentoch. V súčasnosti je jej kozmetika k dispozícii na pultoch obchodov vo viac ako 45 krajinách sveta.

Predstavujeme vám NOVINKY kozmetiky Bielenda

Rad VEGAN MUESLI je dokonalým „občerstvením“ pre vašu pokožku. Vegánsky recept produktov je plný prospešných zložiek z obilia a kokosového či ryžového mlieka. Produkty obsahujú olej z pšeničných klíčkov a extraktu z ovsa, ktoré pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva. 

vegan1

Rad VEGAN MUESLI ponúka výrobky na starostlivosť o tvár aj telo. Vegan Muesli vo svojom zložení ukrýva kokosové mlieko, ktoré je hodnotným zložením kokosového oleja a kokosovej vody. Je zdrojom cenných živín a dodáva pleti silnú dávku vitamínov, minerálov či zdravých, nasýtených mastných kyselín. Má silné zvlhčovacie, antioxidačné a výživné vlastnosti. Ryžové mlieko má cenné zloženie z ryžového oleja a ryžových bielkovín. Vykazuje hydratačné, výživné vlastnosti. Vďaka obsahu kyselín a vitamínu E účinne bojuje proti známkam starnutia. Olej z pšeničných klíčkov má najvyšší obsah vitamínu E zo všetkých rastlinných olejov. Ľahko preniká do pokožky, regeneruje ju a vyživuje. Dokonale obnovuje hydrolipidovú vrstvu pokožky, čím zabraňuje strate vody z pokožky. Ovsený extrakt obsahuje výživné látky, ktoré upokojujú pokožku, zjemňujú ju a zvlhčujú. Vyznačuje sa vysokým obsahom zlúčenín zo skupiny tokoferolov, hlboko preniká do vrstiev pokožky a obnovuje jej pevnosť a pružnosť.

vegan8 vegan11

Rad Blueberry C-TOX je dokonalou ovocnou “bombou” pre každú pokožku. Vegánska ovocná rada dodáva pleti potrebnú dávku vitamínov, obsahuje skutočný kokteil vzácnych aktívnych zložiek, ktoré majú blahodarný účinok na pleť. Starostlivo vybrané zložky sa svojou kvalitou prezentujú už od prvého otvorenia akéhokoľvek výrobku tejto rady. Vďaka kombinácií obsiahnutých zložiek vitamínu C, extraktu z Yazu a oleja z čučoriedok vás prekvapí dokonalá ovocná vôňa, ktorá zanecháva pokožku jemnú a hladkú bez pocitu zaťaženia.

bluberry5

Blueberry C-TOX  vo svojom zložení ukrýva olej s čučoriedok lisovaný za studena, nerafinovaný, vytvorený ako vedľajší produkt pri výrobe štiav. Má antioxidačné, hydratačné a výživné vlastnosti a je nesporným obohatením pre pokožku. Vitamín C má rozjasňujúce a antioxidačné vlastnosti. Výťažok z brusnice má vyživujúce účinky, obnovuje pružnosť a pevnosť pokožky. Výťažok z malín dokonale dopĺňa komplexné ovocné zloženie a samozrejme osviežuje, tónuje a upokojuje pokožku. Výťažok z Yuzu tvorí citrusová šťava, ktorá má vyhladzujúci účinok, obnovuje elasticitu a žiarivosť pokožky.

blueberry blueberyy7

Viac informácií: www.bielendacosmetics.sk

1764

Súvisiace články