Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 9. september 2020

Vzpruha pokožky a vlasov po lete s kolagénom collalloc

Kolagén, výživový doplnok, ktorý je pre ľudské telo prospešný vo viacerých úrovniach. Ide o bielkovinu, ktorá sa prirodzene nachádza v našom organizme, v koži, kostiach, šľachách, cievach i tráviacom ústrojenstve.

Vzpruha pokožky a vlasov po lete s kolagénom collalloc

Kolagén, výživový doplnok, ktorý je pre ľudské telo prospešný vo viacerých úrovniach. Ide o bielkovinu, ktorá sa prirodzene nachádza v našom organizme, v koži, kostiach, šľachách, cievach i tráviacom ústrojenstve. Do dvadsiateho piateho roku veku človeka sa kolagén v tele prirodzene vytvára, neskôr je vhodné i nevyhnutné ho dopĺňať prostredníctvom kvalitných výživových doplnkov.

Výživový doplnok collalloc je čistý, kvalitný a účinný morský kolagén bez prísad. Ľudské telo spracováva tento typ bioaktívneho morského kolagénu, akoby bol jeho vlastným kolagénom. Ľahko sa vstrebáva, je využitý tam, kde je ho najviac potreba.

1

Práve teraz je vhodné obdobie na začiatok užívania kolagénu. Po lete, kedy bola naša pokožka vystavená slnečnému žiareniu, namáhaná častým športovaním, kúpeľom vo verejných alebo prírodných vodách, je kolagén tou ideálnou vzpruhou. Dokáže pokožku upokojiť, vyhladiť, doplniť jej chýbajúcu pružnosť a elasticitu. Pôsobí aj na zachovanie hnedej a opálenej pokožky v zdravom vzhľade.

3

Tvár je po pobyte na slnku tou najcitlivejšou časťou ženského tela. Dostatočné množstvo kolagénu však spoločne so zdravou výživou a kvalitným krémom vyhladzuje vrásky, vypína pleť a pôsobí ako elixír mladosti bez akýchkoľvek invazívnych zákrokov.

Slnko a teplo je pre našu psychiku skvelý relaxačný prostriedok a "dobíjač" bateriek. Avšak tak ako naša pokožka, aj vlasy môžu byť po lete vysušené, polámané a oslabené. Nezúfajte však, kolagén revitalizuje vlasy, nechty i vlasovú pokožku.

2

Čo sa týka účinnosti kolagénu, najideálnejšie ho telo spracuje súbežne s užívaním vitamínu C, ktorý jeho efekt zosilňuje. V prípravku collalloc sa nachádza kolagén troch typov. Kolagén I. - je najrozšírenejším typom kolagénu, nachádza sa v pokožke, šľachách a kostiach, predstavuje 90% celkového kolagénu v ľudskom tele. Kolagén typ II. je zastúpený vo väzivách, chrupavkách a v okolí svalových buniek. A kolagén typ III. je podobný prvému a nachádza sa v svaloch a kostiach.

Kombinácia všetkých troch kolagénov v prípravku collalloc stimuluje tvorbu vlastného kolagénu a podporuje správne fungovanie ľudského tela.

Viac informácií: www.collalloc.com

1236

Súvisiace články