Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 21. august 2020

Vytvorte si domáci salón krásy s inteligentnými prístrojmi

Určite sa zhodneme na tom, že kozmetický priemysel napreduje významnou rýchlosťou. Netýka sa to len nových kozmetických látok, ale aj ošetrení či dokonca prístrojov.

Vytvorte si domáci salón krásy s inteligentnými prístrojmi

Určite sa zhodneme na tom, že kozmetický priemysel napreduje významnou rýchlosťou. Netýka sa to len nových kozmetických látok, ale aj ošetrení či dokonca prístrojov. Inteligentné gadgety sú čoraz bežnejšou súčasťou domácností, kde nám pomáhajú vytvoriť atmosféru a výsledky hodné profesionálnych salónov. Ktoré prístroje si získali našu pozornosť?

Skin Inc Supplement Bar Optimizer Voyage Tri-Light++

Prístroj z dielne značky Skin Inc je vybavený 5 LED svetlami, ktoré na nízkej frekvencii pomáhajú s rôznymi kožnými problémami. Modré svetlo pomôže v boji proti akné, červené stimuluje tvorbu kolagénu, žlté redukuje začervenenie a zápaly. Používať by sa mal ráno aj večer aspoň 10 minút.

Skin Inc Supplement Bar Optimizer Voyage Tri Light

Ziip Gx

Ďalším skvelým prístrojom je Ziip Gx, ktorý využíva mikroprúdy a nanoprúdy na podvihnutie, spevnenie a tónovanie pleti. Prúdenie vysiela do buniek signály, ktoré spúšťajú regeneračné, obnovujúce procesy. Súčasťou je aj aplikácia, v ktorej si môžete nastavovať rôzne programy na špecifické potreby.

Ziip Gx

Joanna Vargas Magic Glow Wand

„Magická palička“ ponúka 4 režimy na starostlivosť o pleť- teplý, studený, oba s masážou alebo bez. Cieľom je napodobniť preslávenú lymfodrenáž tváre, ktorú Joanna vykonáva vo svojich salónoch, kde ju navštevujú svetové celebrity. Tento prístroj je teda určený na zmiernenie opuchov, odvodnenie, ale aj uvoľnenie napätia a redukciu vrások.

Joanna Vargas Magic Glow Wand 

Foto: archív značiek

1003

Súvisiace články