Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 5. august 2019

Beauty nástroje, ktoré by ste mal poznať

Pamätáte si, kedy sa prvýkrát začali na scéne vo veľkom objavovať rollery? Beauty pomôcka pripomínajúca maliarsky valček, vyrobená zkryštálu, ktorá má vraj liečivé účinky?

Beauty nástroje, ktoré by ste mal poznať

Pamätáte si, kedy sa prvýkrát začali na scéne vo veľkom objavovať rollery? Beauty pomôcka pripomínajúca maliarsky valček, vyrobená z kryštálu, ktorá má vraj liečivé účinky? Odvtedy prešla už relatívne dlhá doba a dnes máme na výber viacero podobných beauty pomôcok. Poznáte ich?

Roller

Minulý rok sa začali rollery objavovať vo väčšom. Dnes ich používa závratné množstvo ľudí. Prečo? Mnohí z nich veria liečivej sile kryštálu, z ktorého je vyrobená časť prichádzajúca do kontaktu s kožou. Iní sa zase spoliehajú na jeho masážne benefity. Je to pomôcka na vytvorenie akéhosi rituálu, ktorý môže viesť ku celkovému vylepšeniu stavu pleti. Rolovaním po tvári zlepšujete cirkuláciu a vytvárate pleťovú lymfodrenáž. Tvárové svaly sa takto dokonale uvoľnia, čím predchádzate predčasnému starnutiu. Vďaka prekrveniu je pleť zase prežiarená a pôsobí vytvarovane.

Gua-sha

Na podobnom princípe funguje „kryštálová doštička s názvom gua-sha. Takisto sa používa na masáž tváre a pomôcť má najmä pri obuchoch a s rozjasnením. Samozrejme poskytuje podobné benefity ako roller, prekrvuje a uvoľňuje svaly. Pleť po masáží pôsobí rozjasnene a mladistvo.

2

Kansa

Najnovším prírastkom do rodiny beauty pomôcok je kansa. Jej názov je odvodený od typu kovu, z ktorého je vyrobená. V tomto prípade benefitujete najmä z alkalických vlastností tohto kovu, ktoré sa vylučujú do pokožky pri kontakte. Balansuje pH pokožky a tým dokáže takisto predchádzať predčasnému starnutiu, zápalom a akné. Zároveň slúži ako masážny nástroj a tým dopraje pokožke lymfatickú drenáž, prekrvenie, uvoľnenie svalov a rozjasnenie.

3

2125

Súvisiace články