Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 5. august 2019

Benefity argánového oleja

Hovorí sa mu aj tekuté zlato ato opodstatnene. Vsevernej Afrike sa plody aolej zargánového stromu zbierali celé storočia, kvôli zdraviu aj kráse.

Benefity argánového oleja

Hovorí sa mu aj tekuté zlato a to opodstatnene. V severnej Afrike sa plody a olej z argánového stromu zbierali celé storočia, kvôli zdraviu aj kráse. Prezradíme vám, aké benefity ponúka vašej pokožke a vlasom.

 

Výživa vlasov

Argánový olej na použitie vo vlasoch si obľúbili najmä všetci, ktorí sa pýšia vlnami či kučerami. Má totiž schopnosť vlasy vyhladiť. Použiť ho však môžete na akýkoľvek typ vlasov, budú po ňom hodvábne hebké a vyživené. Môžete ho použiť aj ako ochranu pri kulmovaní a fénovaní, alebo ako pomoc pri rozčesávaní.

 

Anti-ageing a zdravá pokožka

Vďaka obsiahnutým zložkám ako kyselina linoleová je tiež ideálny na výživu pleti. Vďaka antioxidantom sa postará o prevenciu predčasného starnutia. Vylepšuje tiež prirodzenú ochrannú funkciu kože, zlepšuje jej elasticitu a hydratáciu. Napriek tomu, že ide o olej, je vhodný aj pre problematickú pleť. Použiť ho môžete aj priamo na pery, pomôže pri extrémne vysušených perách či ekzémoch, redukuje zápalové procesy a vysúšanie. Vďaka obsiahnutým vitamínom A a E si tiež dokáže poradiť so striami.

 

Krása chodidiel

Veľmi rýchlo a efektívne dá do poriadku nechtovú kožtičku a popri tom dodá živiny celému nechtovému lôžku a teda aj nechtu. Je tiež ideálnym produktom na výživu celého chodidla, pokožku na pätách totiž zvláčňuje a zjemňuje.

1077

Súvisiace články