Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 16. január 2019

Anti-age produkty, ktoré by ste mali začať používať ešte pred štyridsiatkou

Na prevenciu voči starnutiu sa zväčša zabúda aprvé produkty do našej starostlivosti začíname zaraďovať až vtedy, keď sa objavia prvé jemné vrásky ajemnú pokožku začína vytláčať zhrubnutá amdlá pokožka. Ktoré produkty by ste mali začať používať ešte pred štyridsiatkou?

Anti-age produkty, ktoré by ste mali začať používať ešte pred štyridsiatkou

Na prevenciu voči starnutiu sa zväčša zabúda a prvé produkty do našej starostlivosti začíname zaraďovať až vtedy, keď sa objavia prvé jemné vrásky a jemnú pokožku začína vytláčať zhrubnutá a mdlá pokožka. Ktoré produkty by ste mali začať používať ešte pred štyridsiatkou?

Vitamín C

Známy antioxidant, ktorý patrí k najdôležitejším komponentom pri anti-age starostlivosti, no s jeho používaním by sme mali začať už v dvadsiatke, najneskôr v tridsiatke. Pomáha predchádzať strate kolagénu ešte skôr ako vôbec nastane, čím udržiava pružnosť pokožky.

Exfoliácia

Starnúca pokožka má tendenciu hrubnúť, stáva sa mdlou a viac štruktúrovanou. Aby ste tomu predišli, doprajte pleti exfoliáciu aspoň 2-krát v týždni. Takto odstránite odumreté bunky, a odhalíte čerstvú pokožku.

UV ochrana

Ak by ste mali do svojej starostlivosti implementovať jediný anti-ageing produkt, tak by to mal byť ochranný krém s UV faktorom. Vplyv slnečných lúčov na pokožku sa stále podceňuje, aj keď je pravdou, že v tropickejších pásmach je situácia kritickejšia ako u nás. Napriek tomu sa každá extra ochrana cení.

Hydratácia

Hydratácia a výživa je vždy dôležitá, a platí to aj v prípade anti-age starostlivosti. Naša pokožka prirodzene produkuje lipidy, ktoré sa starajú o to, aby bola hladká a jemná. Časom sa však produkcia spomaľuje a my musíme lipidy pokožke dodávať externe. Nájdite si preto produkt, ktorý nielen hydratuje, ale aj aj bohatý na lipidy.

1404

Súvisiace články