Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 30. september 2016

Modelácia pŕs je pre Vás ideálnym riešením, ak už nie sú Vaše prsia také ako bývali

Na vzhľad poprsia negatívne vplýva počas života mnoho faktorov. Prsia strácajú objem, tvar a atraktivitu.

Modelácia pŕs je pre Vás ideálnym riešením, ak už nie sú Vaše prsia také ako bývali

Na vzhľad poprsia negatívne vplýva počas života mnoho faktorov. Prsia strácajú objem, tvar a atraktivitu. Máme však pre vás dobrú správu – tieto zmeny nie sú definitívne!

A nemusíte nutne voliť zväčšenie neprirodzenými silikónovými implantátmi. Ak ste spokojná s veľkosťou svojich pŕs, ale nie s ich tvarom, je modelácia pŕs ranou do čierneho!

Modelácia pŕs je chirurgický zákrok, pri ktorom lekár navráti prsiam pôvodný tvar, zlepší ich vzhľad a čo je hlavné, navráti ich späť do zvodnej pozície, vrátane bradaviek. Zákrok je nenáročný a nevyžaduje dlhodobú hospitalizáciu. Môžete ho tak pokojne spojiť s návštevou hlavného mesta Českej republiky - Prahy. Získate nové prsia a zároveň si môžete užiť krásy starého mesta. Ak máte záujem o modeláciu pŕs v Prahe, navštívte kliniku plastickej chirurgie a estetickej stomatológie Brandeis Clinic.

Kedy je modelácia pŕs vhodná?

  • Po pôrode a dojčení, kedy prsia stratia svoj pôvodný tvar a objem
  • Po výraznom schudnutí, kvôli ktorému prsia poklesnú
  • Keď prsia zmenia tvar a ochabnú v dôsledku prirodzeného starnutia organizmu

Kedy nie je vhodná?

  • Ak plánujete ďalšie dieťatko
  • Ak chcete poprsie zväčšiť

Ako mastopexia (modelácia pŕs) prebieha?

  • Lekár pacientku uvedie do celkovej anestézy
  • Spraví fotodokumentáciu hrudníka a rozkreslí línie operačných rezov
  • Presne vedenými rezmi odstráni nadbytočnú kožu, ktorá je príčinou ochabnutia pŕs

Zošitím operačných línií následne tvar poprsia opätovne vymodeluje do žiadaného tvaru, zdvihne ho a upraví tak polohu prsných dvorcov.

Po kompletnom zošití zavedie lekár do rán drenáž, ktorá minimalizuje riziko vzniku krvných výronov. Drenáž lekár odstráni pri prvom preväze, hneď na druhý deň po zákroku a zároveň pacientke nasadí špeciálnu kompresnú podprsenku.

Základné pravidlá pooperačného režimu

  • 1 až 2 dni po zákroku: hospitalizácia na klinike
  • 6 týždňov po zákrok: povinnosť nosiť elastickú modelačnú podprsenku
  • 2 týždne po zákroku: možnosť návratu do práce
  • 2 mesiace po zákroku: nutná absencia namáhavej fyzickej aktivity, športu a najmä dvíhania ťažkých vecí

Prečo podstúpiť modeláciu pŕs v Prahe na Brandeis Clinic?

Prvotriedne ošetrenie jaziev

Na klinike Brandeis Clinic zašívajú jazvy po operácií samovstrebateľným stehom, ktorý zabezpečí vznik jemných a hladkých jaziev. Po modelácii pŕs vznikajú drobné jazvy po obvode pŕs, ktoré doplňujú jazvičky, vedúce od prsných dvorcov smerom k obvodu. Jazvy tak majú tvar obráteného písmena „T“.

Po troch až šiestich mesiacoch začínajú jazvy blednúť, avšak po ich kompletnom zahojení je možné na Brandeis Clinic podstúpiť ošetrenie laserom Palomar, ktorý jazvy ešte viac zosvetlí, zjemní a vyhladí.

Nadštandardná pooperačná starostlivosť

Samotným zákrokom ale starostlivosť nekončí! Na Brandeis Clinic vám zabezpečia najlepšie pooperačné ošetrenie. Po modelácii pŕs sa o pacienta stará tím lekárov a sestier v luxusne vybavených izbách so sofistikovaným monitorovacím systémom životných funkcií. Najvyššie možné pohodlie zabezpečujú pohodlné lôžka a ďalšie nadštandardné vybavenie. Samozrejmosťou je vlastné sociálne zariadenie v každej izbe a internetové pripojenie.

Všestranný luxus

Pacientom ponúka Brandeis Clinic exkluzívne 2v1: Popri klinike plastickej chirurgie vlastní rodina Brandeis aj secesný hotel Paríž blízko kliniky, kde sa môže počas zákroku a hospitalizácie ubytovať sprevádzajúca osoba.

Hotel rovnako ako klinika sa nachádza na začiatku hlavnej pešej zóny, ktorá je skvelým východiskovým bodom pre skúmanie mystickej starej Prahy. Môžete tak spojiť príjemné s užitočným a po prechádzke sa hneď zveriť do rúk skúseného plastického chirurga.

 Zdroj: Seocentrum

    1709

    Súvisiace články