Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 13. marec 2014

Hĺbková regenerácia pokožky s YSL OR ROUGE

Spoločnosť Yves Saint Laurent nadväzuje na obrovský úspech radu Forever Youth Liberator a Forever Light Creator a rozširuje svoju ponuku výrobkov starostlivosti o pleť. Tým YSL.SKINSCIENCE, v spolupráci s vedcami laboratórií L'Oréal zistili, že piestiky kvetu šafránu predstavujú vzácnu prísadu s vysokou koncentráciou glykanov, ktoré hrajú kľúčovú úlohu v hĺbkovej regenerácii pokožky.Obrovský potenciál objavili v šafráne z pohoria Veľký Atlas v Maroku, čím sa vraciame do krajiny, ktorá je známa bohatou kultúrou a regeneračnými i povzbudzujúcimi účinkami svojho prírodného bohatstva.

Hĺbková regenerácia pokožky s YSL OR ROUGE

13.3.2014

Spoločnosť Yves Saint Laurent nadväzuje na obrovský úspech radu Forever Youth Liberator a Forever Light Creator a rozširuje svoju ponuku výrobkov starostlivosti o pleť. Tým YSL.SKINSCIENCE, v spolupráci s vedcami laboratórií L'Oréal zistili, že piestiky kvetu šafránu predstavujú vzácnu prísadu s vysokou koncentráciou glykanov, ktoré hrajú kľúčovú úlohu v hĺbkovej regenerácii pokožky.

or_rouge_1

Obrovský potenciál objavili v šafráne z pohoria Veľký Atlas v Maroku, čím sa vraciame do krajiny, ktorá je známa bohatou kultúrou a regeneračnými i povzbudzujúcimi účinkami svojho prírodného bohatstva. Nie je preto divu, že toto miesto plné života a inšpirácie vyhľadával sám Yves Saint Laurent. Jeho láska k Maroku, hlavne k jeho farbám, sa často odrážala aj v kolekciách legendárneho návrhara. Dnes duša Maroka, ktorá sa ukrýva v samotnom srdci módneho domu Saint Laurent, ožila v podobe luxusného radu starostlivosti o pleť, OR ROUGE.

V ponuke luxusného radu, ktorý pomáha poraziť viditeľné známky starnutia je krém na viditeľné známky starnutia kože OR ROUGE CREME, zamatová starostlivosť o očné okolie OR ROUGE EYE CREME a pleťové mlieko OR ROUGE LOTION.

or_rouge_2

OR ROUGE CREME
Experti Yves Saint Laurent venovali zloženiu produktu maximálnu pozornosť a podarilo sa im vytvoriť jedinečnú textúru, ktorá svojou jemnosťou pripomína ten najhebkejší hodváb. OR ROUGE krém ponúka komplexné anti-aging pôsobenie. Zameriava sa na jemné aj hlbšie vrásky, mimické vrásky a zhrubnutú pleť. Pôsobí na nedostatok pevnosti a pružnosti, bojuje s ovisnutou pleťou. Zjednocuje odtieň pleti, bojuje s takzvanou mdlou pleťou, začervenaním, tmavými škvrnami a viditeľnými pórmi. Výsledkom je pokožka s viditeľne zvýšeným jasom, ktorá je na pohľad mladšia a žiarivejšia, akoby ste ju posypali zlatom.
Nezanedbateľnou súčasťou ritual OR ROUGE je aj špeciálna špachtlička, ktorej línie sú inšpirované jemným a pôvodným tvarom blizny piestika šafránu. Jej nepravidelný dizajn umožňuje hneď tri rôzne úkony, ktoré zaistia maximálne efektívne používanie radu OR ROUGE. Čierna vidlička odmeriava presné množstvo potrebnej starostlivosti, zlatá guľôčka poslúži pri masáži tváre a červená špička sa používa na ošetrenie okolia očí. 50 ml, 366 €

OR ROUGE EYE CREME
Pre špecifickú oblasť očí je špeciálne navrhnutá starostlivosť so zamatovou textúrou, ktorá sa príjemne rozotiera okolo očí, prináša pocit osvieženia a vypína pokožku. OR ROUGE očný krém, ktorý je obohatený o OR ROUGE GFC™, sa zameriava na známky starnutia pleti v okolí očí. Osviežujúca a vyživujúca jemná emulzia s arganovým olejom z Maroka a kyselinou hyalurónovou prináša dlhotrvajúce pohodlie a bojuje s opuchmi a tmavými kruhmi pod očami. Pokožka získa nový jas, dochádza k výraznej redukcii tmavých kruhov. OR ROUGE očný krém vypína pleť s okamžitým a dlhotrvajúcim efektom. 15 ml, 153 €

OR ROUGE LOTION
Rad OR ROUGE dopĺňa hutné a zjemňujúce pleťové mlieko, hebký závoj maximálneho pohodlia, ktorý doslova zaplaví pokožku vlnou hydratácie a pripraví ju na skrášľovací ritual OR ROUGE. Mlieko OR ROUGE LOTION jemne navracia koži hutnosť a prináša dlhotrvajúci príjemný pocit . Upokojuje, rozjasňuje a uvoľňuje pleť s okamžitým efektom. 200 ml, 124 €

Luxusný rad starostlivosti o pleť OR ROUGE nájdete výhradne v ponuke parfumérií Marionnaud.

 

    4623

    Súvisiace články