Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 24. júl 2021

Komplexná letná očista pleti

Dvojfázové čistenie pleti sa stalo nepísaným skincare pravidlom afunguje ako základ pre krásnu a žiarivú pleť. Keď ho navyše doplníte revitalizačnou maskou, výsledkom bude zamatovo hebká aodpočinutá pokožka.

Komplexná letná očista pleti

Dvojfázové čistenie pleti sa stalo nepísaným skincare pravidlom a funguje ako základ pre krásnu a žiarivú pleť. Keď ho navyše doplníte revitalizačnou maskou, výsledkom bude zamatovo hebká a odpočinutá pokožka.

 

Prvou fázou procesu, známeho aj ako dvojité čistenie (double-cleansing), je odlíčenie. Micelárna voda je vhodným prípravkom práve na tento prvý krok starostlivosti, zároveň je dostatočne šetrnou voľbou, ktorú pleti môžete dopriať aj dvakrát denne. Večer jednoducho odstráni z pleti mejkap po celom dni, zatiaľ čo ráno zbaví pokožku nečistôt, ktoré prirodzenou regeneráciou vylúči počas spánku. Univerzálna Mary Kay® Micelárna voda pre ešte intenzívnejšie čistenie pleť obohacuje a zbavuje väčšiny nečistôt, ktoré sa na nej počas dňa a noci usádzajú. Vďaka olejovému charakteru nečistôt ich micely s vrstvou lipidov vytiahnu z pokožky a uzamknú na povrchu, pričom pleť nestráca svoju vlhkosť a nie je vystavená podráždeniu. Stačí niekoľko jemných ťahov vatovým tampónikom navlhčeným v Mary Kay® Micelárnej vode a jemné aktívne čistiace látky sa postarajú o svieži pocit bez čiastočiek znečistenia. Dôkladné čistenie je dobré doplniť špeciálnym produktom na odlíčenie očí, kde je pokožka extrémne citlivá.

MICELLAR WATER 11-20

V druhej fáze by mal na rad prísť čistiaci prípravok vhodný pre typ a stav pleti. Zhluky nečistôt, ktoré micelárna voda z pleti vytiahne, sú v tomto kroku opláchnuté a účinné zložky tak preniknú hlbšie do pokožky. Gélové, krémové či penivé prípravky na čistenie na takto pripravenej pokožke môžu ukázať svoj potenciál a fungovať ešte efektívnejšie, podľa individuálnych potrieb pleti, ktoré riešite. Problematická, citlivá aj zrelá pleť potrebuje starostlivosť počínajúcu precíznou prípravou pred tým, ako aplikujeme čokoľvek ďalšie. Mary Kay® Micelárna voda tak predstavuje ideálny prvý krok pravidelnej starostlivosti pre všetky typy pleti. Pre chvíle, keď potrebujete pleť vyčistiť od mejkapu, osviežiť pri cestovaní alebo po športe, je kompaktným must-have pomocníkom v každej situácii.

MK FACE 2

Počas náročných dní rutinu doplňte Mary Kay® Ružovou ílovou maskou, ktorú aplikujete na 10 minút na tvár. Hebké krémové zloženie masky dopĺňa vôňa orosených pivónií a čajovníkových kvietkov s relaxačným efektom. Vďaka obsahu výťažku z plumérie s antioxidačnými účinkami je pleť chránená pred pôsobením voľných radikálov a ružový íl sa postará o rozjasnenie a hĺbkovú očistu. Po použití je pleť jemná a prebudená.

Foto: Redakcia, Mary Kay

944

Súvisiace články