Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 16. júl 2021

Augmentácia prsníkov na klinike Scarlett Clinic

Jedným z najpopulárnejších a najžiadanejších zákrokov plastickej a estetickej chirurgie patrí zväčšovanie a modelácia prsníkov. Vďaka tomuto zákroku sa mnoho žien môže cítiť spokojnejšie, sebavedomejšie a dokáže žiť plnohodnotnejší život.

Augmentácia prsníkov na klinike Scarlett Clinic

Jedným z najpopulárnejších a najžiadanejších zákrokov plastickej a estetickej chirurgie patrí zväčšovanie a modelácia prsníkov. Vďaka tomuto zákroku sa mnoho žien môže cítiť spokojnejšie, sebavedomejšie a dokáže žiť plnohodnotnejší život.

Rozhodnutie podstúpiť augmentáciu prsníkov nie je jednoduché rozhodnutie. Vždy je nesmierne dôležité, zdôveriť sa do rúk profesionálom. Špecialisti zo Scarlett Clinic robia maximum pre stopercentný výsledok a komfort svojich pacientok. Augmentácia dokáže vyriešiť nielen nespokojnosť so samotnou veľkosťou prsníkov, ale aj s ich tvarom, objemom, pevnosťou a prípadnou asymetriou.

V Scarlett Clinic vykonávajú zväčšenie prsníkov implantátmi s minimálnou jazvou. Vďaka dokonalej kohézii a mäkkosti gélu vo vnútri implantátu sú výsledkom operácie na pohľad i na pohmat úplne prirodzené prsia, na ktorých takmer nikto nespozná, že boli zväčšené silikónovými prsnými implantátmi. I keď je žena, ktorej prsia sa zväčšovali napríklad útla a štíhla, aj keď bude ležať na pláži, či zdvíhať ruky nad hlavu, jej prsia budú pôsobiť autenticky a prirodzene. Majiteľky a konateľky spoločnosti Scarlett Clinic - Lenky Remety sme sa spýtali, na konkrétne podrobnosti tohto zákroku.

Ako prebieha samotný zákrok, aká je jeho náročnosť a bolestivosť?

Operácia prebieha v celkovej anestézii a trvá približne hodinu. Počas zákroku dostáva klientka peroperačne analgetiká. V ich podávaní sa pokračuje aj po prebudení aby sa maximalizovalo predchádzaniu bolesti. Pocit bolesti je však individuálny, v závislosti od citlivosti klientky, umiestnenia a veľkosti implantátov. Prvé dva dni odporúčame preto úplný oddych a následne dva týždne šetriaci režim. 

Čo konkrétne sa používa ako náplň prsníkov? Vieme tento materiál porovnať s ostatnými používanými materiálmi a povedať jeho benefity?

Používame implantáty naplnené silikónovým gélom s tvarovou pamäťou. Oproti implantátom plneným fyziologickým roztokom je ich výhoda taká, že v prípade ruptúty držia svoj tvar, aj keby ste na ne pôsobili výrazným tlakom. Po odoznení má gél tendenciu vrátiť sa do svojho puzdra, ktoré je tiež silikónové. Pri použití tekutej náplne roztok po ruptúre uniká okamžite do tela.

scarlett clinic prsia augmentacia uprava kosice chirurgia estetika 2 vscarlett clinic prsia augmentacia uprava kosice chirurgia estetika 3 vscarlett clinic prsia augmentacia uprava kosice chirurgia estetika 4 vscarlett clinic prsia augmentacia uprava kosice chirurgia estetika 8 v

Dokážete klientke odporučiť, aký zákrok a s akým výsledkom by bol pre ňu najvhodnejší? 

Samozrejme, operácii predchádza konzultácia, počas ktorej s klientkou spoločne vyberieme najvhodnejší typ implantátov podľa žiadaného výsledku. Možností je veľa, používame okrúhle, anatomické, hladké, texturované, s nízkym a vysokým profilom. Jednoduchú augmentáciu vieme kombinovať aj s inými operáciami, napríklad s modeláciou, pexiou, redukciou, či dokonca rekonštrukciou. Ale o tom asi až nabudúce či osobne.

Kto na vašej klinike tento typ operácie vykonáva?

Operatérom so skúsenosťami a topkou v Scarlett Clinic je naša plastická chirurgička MUDr. Petra Lichvárová. Jej skúsenosti a cit pre dokonalosť už presvedčil nejednu z nás. Dovolím si tvrdiť, že za krátky čas bude patriť medzi TOP plastických chirurgov nielen v Košiciach.

Pre koho by ste zákrok odporúčali?

Augmentácia prsníkov je operácia vhodná pre dámy od 18 rokov do konca života. V hocijakom veku si žena môže dopriať prsia po akých sníva. Výnimkou sú napríklad dojčiace mamičky a ženy s práve prebiehajúcim zhubným ochorením.

Viac informácií: www.scarlettclinic.sk

1954

Súvisiace články