Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 15. jún 2021

Korekcia očných viečok u profesionálov v Scarlett Clinic

Zdravie a krása sú pojmy, ktoré neodmysliteľne patria ku spokojnému životu. Fyzické zdravie a psychická vyrovnanosť môžu byť podporené aj spokojnosťou so svojou estetickou stránkou a vitalitou.

Korekcia očných viečok u profesionálov v Scarlett Clinic

Zdravie a krása sú pojmy, ktoré neodmysliteľne patria ku spokojnému životu. Fyzické zdravie a psychická vyrovnanosť môžu byť podporené aj spokojnosťou so svojou estetickou stránkou a vitalitou. Dnes už si môžeme splniť sny v oblasti estetickej medicíny aj bezbolestne, s profesionálnymi výsledkami a v prostredí, ktoré je komfortné, diskrétne a pohodlné.

V Scarlett Clinic v Košiciach - centre chirurgie, plastickej chirurgie a ortopédie pristupujú ku každému klientovi osobitne a s dôrazom na každý detail. Najnovšie technologické inovácie sú však dostupné pre každého za ceny prístupné obyčajným ľuďom.

scarlett clinic korekcia viecka uprava bezvrasok kruhy rychla chirurgia 1

V našom seriáli budeme pravidelne prinášať informácie o jednotlivých zákrokoch, ktoré zaujímajú všetky ženy i mužov, ktorým záleží na tom, ako vyzerajú i ako sa cítia. Dnes sme poprosili majiteľku a konateľku kliniky v jednej osobe - Lenku Remetu, aby nám predstavila jednu z najžiadanejších procedúr estetickej medicíny.

scarlett clinic korekcia viecka uprava bezvrasok kruhy rychla chirurgia 2

"Korekcia horných viečok trvá približne pol hodiny, operovať však je možné súčasne aj dolné viečka, spolu počas jednej operácie. Výkon, ani pooperačné hojenie nie sú bolestivé. Aplikácia lokálnej anestézie môže byť nepríjemná, v prípade potreby podávame liek na upokojenie vo forme tabletky, alebo priamo do žily. Približne po jednom týždni po operácii sú modriny minimálne a môžete si aplikovať mejkap či očné tiene. Je to v podstate krátky výkon, pri ktorom sa snažíme klienta rozptýliť rozhovorom o bežnom živote. My v ScarlettClinic hovoríme, že ide o oddychový zákrok ako u kozmetičky," hovorí majiteľka kliniky.

scarlett clinic korekcia viecka uprava bezvrasok kruhy rychla chirurgia 4

Mottom Scarlett Clinic v Košiciach je: "Byť krásnou sa oplatí, krása je cesta k úspechu..."

Viac informácií: www.scarlettclinic.sk

3470

Súvisiace články