Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 26. apríl 2021

Túžite po opálenej pokožke, ale máte rešpekt pred slnkom? Tu je riešenie

Do hneda opálená pokožka pôsobí v našej kultúre zdravo, dokáže nám pridať sebavedomie a naše telo po jemnom dotyku slnka vyzerá oddýchnuto a zrelaxovane. Slnko nám navyše dodáva potrebný vitamín D.

Túžite po opálenej pokožke, ale máte rešpekt pred slnkom? Tu je riešenie

Do hneda opálená pokožka pôsobí v našej kultúre zdravo, dokáže nám pridať sebavedomie a naše telo po jemnom dotyku slnka vyzerá oddýchnuto a zrelaxovane. Slnko nám navyše dodáva potrebný vitamín D. Avšak povedzme si na rovinu, dlhé hodiny vystavovania sa priamemu slnku s cieľom získania opálenej pokožky aj za cenu jej poškodenia už má so zdravím a relaxom len málo spoločného.

Práve z dôvodu, že ozónová diera sa zväčšuje a účinky UV žiarenia majú okrem pozitív aj veľa negatívnych účinkov, odporúča sa pobyt na priamom slnku obmedziť. Do hneda opálenej a zdravej pokožky sa však nemusíme vzdať. Áno, čítate správne hnedej a zdravej pokožky.

Značka Luna Bronze, za ktorou stoja dve Austrálčanky, prináša prírodnú kozmetiku na samoopaľovanie pokožky. Práve ich osobná skúsenosť s častými ochoreniami súvisiacim s prílišnými slnením, konkrétne rakovinou kože ich motivovala k vytvoreniu produktov, ktoré zmenili spôsob vnímania samoopaľovacích prípravkov.

luna Bronze kozmetika samoopalovanie australia znacka sneda pokozka 2

Podarilo sa im vyvinúť kozmetiku, ktorá v sebe spája kvalitnú skin care s bronzovým opálením. Pokožku vyživuje a hydratuje vďaka certifikovaným prírodným ingredienciám a pritom ju zanecháva krásne snedú. Možno si poviete, že samoopaľovanie rovná sa oranžová farba.Toho sa ale nemusíte vôbec obávať. Prirodzene pôsobiaci zlatistý odtieň je dosiahnutý vďaka olivovo bronzovému profilu, ktorý žiadne oranžové odtiene neobsahuje. Skrátka, slnkom pobozkanú pokožku si môžete dopriať kedykoľvek aj bez pobytu na slnku.

V portfóliu spoločnosti Luna Bronze, ktorú nájdete exkluzívne v eshope anemone, si môžete vybrať z produktov na samoopaľovanie pokožky tváre i celého tela. Osobnú skúsenosť s produktami má majiteľka eshopu anemone Alexandra Zachardová, ktorá pre čitateľky Top Fashion priblížila ich účinky:

"Jemný glow v tvári vám dodá Illume Samoopaľovacia hmla. Jednoducho ju zaradíte do svojej večernej rutiny a ráno sa môžete tešiť zo sviežej jemne opálenej pleti.

luna Bronze kozmetika samoopalovanie australia znacka sneda pokozka 4 

Pokiaľ so samoopaľovaním len začínate, odporúčame siahnuť po Glow Samoopaľovacom telovom mlieku. Intenzitu opálenia si môžete postupne vybudovať jeho každodenným používaním.

luna Bronze kozmetika samoopalovanie australia znacka sneda pokozka 5 

Ak túžite po bronzovej pokožke z večera do rána, je pre vás určená Samoopaľovacia pena. Odtieň Eclipse pre stredne tmavé opálenie. Ak túžite po pokožke ako po návrate z exotickej dovolenky, siahnite po Total Eclipse.

luna Bronze kozmetika samoopalovanie australia znacka sneda pokozka 6 

Pre absolútne jednoduchú rovnomernú aplikáciu bez neželaných fľakov či tmavších miest odporúčame nezabudnúť na aplikačnú rukavicu."

luna Bronze kozmetika samoopalovanie australia znacka sneda pokozka 3 

Leto sa nezadržateľne blíži, vychutnajte si teda atmosféru relaxu a príjemných teplých dní aj navonok, prostredníctvom opálenej, oddýchnutej a zdravej pokožky pobozkanej produktami Luna Bronze.

Viac informácií: www.anemonegarden.sk

986

Súvisiace články