Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 23. apríl 2021

MIRACLETOX: Recept na mladosť

Mnohé z nás objavili čaro kórejskej kozmetiky len nedávno. Pravda je však taká, že Južná Kórea je mekkou kozmetiky už dlhší čas.

MIRACLETOX: Recept na mladosť

Mnohé z nás objavili čaro kórejskej kozmetiky len nedávno. Pravda je však taká, že Južná Kórea je mekkou kozmetiky už dlhší čas. Trendy ako sheet masky, esencie, glass skin a mnoho ďalších prichádza práve z tohto kúta sveta. Kórejske značky sú však aj špecialistami na antiageing a dôkazom toho, že tento koncept majú dokonalo zvládnutý, sú milióny Kórejčaniek, ale už aj Európaniek, ktoré ani zďaleka na svoj vek nevyzerajú. Nahliadnite s nami do kórejskeho receptu na mladosť pomocou značky Miracletox.

Tajomstvo z Južnej Kórei

Milovníci kozmetiky, starostlivosti o pleť, ale aj samotní odborníci z beauty priemyslu sú kórejskou kozmetikou očarení. Jej inovatívny prístup prináša na scénu produkty nabité aktívnymi látkami, ktoré jednoducho fungujú. Bez kórejskych značiek by sme sa zrejme tak skoro nedočkali mnohých “exotických” ingrediencií, ale aj postupov a režimov pri starostlivosti o pleť. V Európe je kórejská starostlivosť o pleť síce novinkou, avšak v Kórei má bohatú tradíciu, na ktorej sú postavené všetky produkty. Nie je to však len o inovatívnych produktoch a drahých ingredienciách, celý spôsob starostlivosti o pleť je úplne iný ako u nás.

Pre Kórejčanky je starostlivosť o pleť rituálom, ktorý zabezpečuje zdravú a krásnu pleť, pre Európanky je to z veľkej časti len prostriedok na “odstránenie” nedokonalostí. Kórea je v tomto popredu, pretože ku kozmetike pristupuje ako ku prevencii a preto sa na správnu starostlivosť o pleť kladie dôraz od malička. S týmto tradičným vnímaním však ide ruka v ruke aj vývoj produktov, ktorý neustále napreduje, experimentuje a inovuje. Vďaka tomu majú kórejské kozmetické značky pred tými európskymi či dokonca americkými náskok zhruba 10 rokov. Odvážne skúšanie nových ingrediencií a ich kombinovanie tak častokrát končí v nových patentoch. Tradícia starostlivosti o pleť však ide ešte omnoho hlbšie do histórie a nebojí sa tak do ultra moderných produktov primiešať aj prírodné ingrediencie, ktoré sa v tejto oblasti využívali stovky rokov. Kórejské produkty sú tak známe svojou harmóniou inovácie, netradičných ingrediencií aj tradičných zložiek. Kozmetika nabitá tým najlepším z oboch svetov je navyše cenovo prístupná.

Starnutie do krásy

Základom každého anti-ageingu je každodenné používanie krému s vysokým ochranným faktorom, toto pravidlo nás takisto naučila kórejská kozmetika s dôkazom v miliónoch Kórejčaniek, ktorým by ste tipovali o tretinu menej rokov. Ak však máte zvládnuté základy anti-ageingu, pokojne sa obráťte na preslávené kórejske technológie, ktoré aj v tejto sfére nespia na vavrínoch. Značka Miracletox je v tomto navyše veľkým unikátom vďaka využívaniu inovatívnej látky Microspear®.

3R5A1222 EditMiracletox Time Rewind Perfection

Táto látka bola vyvinutá tak, aby dokázala pokožke dodať intenzívnu výživu do hĺbky a tým poskytnúť všetko, čo potrebuje na to, aby si zachovala všetky atribúty zdravej, mladistvej pleti. Microspear® predstavuje neinvazívnu metódu mezoterapie, ktorú si môžete dopriať v domácich podmienkach, bez bolesti a stresu, jej účinky sa totiž rovnajú až 30-tisíc vpichom.

Špeciálny ošetrujúci program na doma Miracletox Time Rewind Perfection tvorí trojica produktov, ktoré sa navzájom skvelo dopĺňajú a predstavujú ideálnu anti-ageingovú kúru, ktorej výsledky však môžete pokojne porovnať s efektom z profesionálnych salónov. Tešiť sa môžete na celkové omladenie pleti, vyrovnanie tónu, redukciu vrások aj jazvičiek či škvŕn po akné a ďalších problémov, čo spozorujete už po prvých 72 hodinách od prvého použitia. Set pozostáva z troch produktov, ktoré sa skvelo dopĺňajú a každý z nich v má v totmo omladzujúcom režime svoju dôležitú úlohu.

3 kroky ku mladšej pleti

Prvým krokom v starostlivosti sú ampulky TOX s prívlastkom tekuté ihly, ktoré nahrádzajú tisíce mikrovpichov. Vďaka obsahu patentovanej zložky Microspear® prenikajú skutočne do hĺbky kože, až do vrstvy derma. Aplikujú sa na vyčistenú pleť raz do týždňa vo večernej rutine a následne sa ich obsah vmasíruje do pleti. Vďaka svojej schopnosti preniknúť hlboko efektívne vyhladzujú povrch pokožky, redukujú jazvy a pigmentové škvrny zvnútra, nielen na povrchu. Po aplikácii môžete cítiť jemné brnenie, čo signalizuje prenikanie ihličiek do hĺbky.

3R5A1602 Edit

V druhom kroku doprajete svojej pleti kvalitnú sheet masku z mikrovlákna, ktorá je nabitá ceramidami a peptidmi. Už len toto spojenie látok nám napovedá, že ide o ťažké zbrane nielen v boji s časom, ale aj pri celkovom odzravovaní pleti. Maska sa aplikuje po zapracovaní ampulky a stará sa o všetko, čo zdravá pleť potrebuje - dôkladnú hydratáciu, vitalitu, rozjasnenie, zjemnenie vrások aj jazvičiek a samozrejme ucelenie tónu pleti.

3R5A1651 Edit

Finálny krok v systéme Miracletox Time Rewind Perfection predstavuje krém Perfection Feel Cream alebo sérum. Krém je bohatý na živiny a obsahuje Yellow Calming Complex na upokojenie podráždenej alebo citlivej pleti, no zároveň ju posilňuje. Hrá dôležitú rolu pri podpore rozjasnenia a vyrovnania tónu a zároveň bojuje aj proti vráskam. Používa sa každý deň ako finálny krok v rutine.

3R5A1332 Edit

V prípade, že preferujete ľahšiu bodku na záver, krém môžete nahradiť sérom s príjemnou textúrou. Rýchlo sa vstrebáva a pleť je po ňom hebká, hydratovaná a vyživená. Sérum je ideálnou voľbou pre problematickú pleť alebo počas teplých dní, kedy pleť preferuje ľahšie konzistencie.

3R5A1626 Edit

Alternatíva mezoterapie doma a bez bolesti

Ak ste už niekedy rozmýšľali nad zákrokmi na omladenie, dajte najskôr šancu domácemu programu Miracletox Time Rewind Perfection. Pokročilé technológie spojené s inovatívnymi látkami totiž dokážu priniesť porovnateľné výsledky s mezoterpiou, avšak bez bolesti a strachu.

Pleť je už po prvých 72 hodinách viditeľne pevnejšia, vyhladenejšia a pôsobí celkovo mladšie a zdravšie. Najlepšie na týchto produktoch však je, že problémy nezakrývajú a nerieša len na povrchu, ale prichádzajú ku ich koreňom, kde ich efektívne riešia.

Program je tiež skvelou voľbou pred dôležitými udalosťami, či už ide o akýkoľvek pracovný event, svadbu alebo spoločneskú udalosť či čokoľvek iné. Celá kúra trvá 4 týždne a počas tohto obdobia sa dočkáte viditeľných zmien.

Značku Miracletox a jej unikátny omladzujúci program Time Rewind Perfection nájdete v ponuke femme.cz.

4738

Súvisiace články