Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 28. marec 2021

Christina Clinical: Medicínska kozmetika na špecializovanú starostlivosť aj doma

Na to, aby bola pleť zdravá a krásna, potrebuje správnu starostlivosť a výber vhodných produktov. Každá z nás má samozrejme iný typ pleti, ktorý si vyžaduje individuálny prístup a porozumenie jeho potrieb.

Christina Clinical: Medicínska kozmetika na špecializovanú starostlivosť aj doma

Na to, aby bola pleť zdravá a krásna, potrebuje správnu starostlivosť a výber vhodných produktov. Každá z nás má samozrejme iný typ pleti, ktorý si vyžaduje individuálny prístup a porozumenie jeho potrieb. V prípade, že si chcete dopriať skutočne odbornú starostlivosť, nahraďte bežnú kozmetiku tou špecializovanou. Predstavujeme vám izraelskú značku s tradíciou- Christina Clinical.

Medicínska kozmetika pre extra starostlivosť

Vybrať si to najlepšie pre svoju pleť nemusí byť vždy jednoduché. Našťastie na tento problém nemusíme byť sami a spoľahnúť sa môžete na skutočných odborníkov. Kozmetika značky Christina Clinical vznikla na zákalde úzkej spolupráce s lekármi z oblasti estetickej medicíny, ktorí v nej prepojili najpokročilejšie inovácie a technologické poznatky. Produkty tejto značky sú radené do kategórie medicínskej kozmetiky, keďže sú určené do rúk lekárov. Počas svojej 35-ročnej tradície značka vyvinula 5 produktových rád na špecializovanú starostlivosť, ktorých účinky sú preukázané a otestované. Tieto produkty sa samozrejme neustále vyvíjajú a zlepšujú, aby mohli v rýchlom, modernom svete ponúkať vždy tie najlepšie výsledky.

Každá línia značky Christina Clinical ponúka riešenie pre iné potreby. Rada ProCare v sebe spája to nalepšie pre každodennú starostlivosť o pleť všetkých typov, zatiaľ čo rada ProClear poskytuje zdravotnícku starostlivosť mastnejšej pleti. Nasledujúce 3 rady sú zase špecializovane vyvinuté na udržiavanie a dosahovanie optimálnych výsledkov po estetických a dermatologických zákrokoch. Rada ProBright je určená pre pleť po zákrokoch na zosvetľovanie pleti, ProSculpt po aplikácií kyseliny hyalurónovej či už na zväčšenie objemu alebo na výplň vrások, a rada ProLift je zase určená po aplikácii botulotoxínu.

Odborná kozmetika na každodennú starostlivosť

Dopriať si odbornú starostlivosť o pleť takmer ako na dermatologickej klinike si môžete aj doma prostredníctvom rady ProCare. Je navrhnutá na každodenné používanie pre všetky typy pleti. Vďaka obsahu aktívnych látok sa komplexne stará o najdôležitejšie funkcie pleti a zabezpečuje jej optimálnu funkciu, čoho výsledkom je krásna, mladá pleť. Táto rada obsahuje 4 základné produkty- čistiaci gél, peelingový prípravok, krycí krém a očný krém. Každý z nich má inú funkciu a špeciálne namiešané aktívne látky. Zastúpenie kyseliny hyalurónovej sa stará o dôkladnú, hĺbkovú hydratáciu, kyseliny zase zabezpečujú exfoliáciu, vitamíny C a E zase plnia antioxidačnú úlohu. Jednoducho táto rada predstavuje ideálnu voľbu pre všetkých, ktorí si želajú udržiavať pokožku v čo najlepšej kondícii.

0R4MTGag

Riešenie pre problémovú pleť

Mastnejšia pleť a s ňou súvisiace problémy častokrát končia u lekára a predpisom rôznych ošetrení či liečiv. Tie však môžu spôsobovať nové typy problémov ako podráždenie, začervenanie či precitlivenosť. Vedľajšie účinky liečby retinoidmi či antibiotikami však rieši rada ProClear. Produkty v tejto rade sú unikátne tým, že dokážu urýchliť obnovu pokožky a zároveň aj dlhodobo udržiavajú výsledky liečby. Okrem toho sa tiež podieľajú na kvalite výsledkov liečby či ošetrenia a dokážu regulovať produkciu mazu, zabraňujú tvorbe jaziev či pigmentových škvŕn, ale majú aj antibakteriálny a protizápalový účinok. V ProClear rade nájdete všetko od denného krému cez sérum až po korektor, ktoré sú naformulované tak, aby poskytli mastnej, liečiacej sa pleti to najlepšie. Medzi ingredienciami nájdete zložky ako enkapsulovaný retinol, morský tiopeptid C či matmarín. Unikátne formulácie tak pomáhajú priamo s liečbou, ale ju aj urýchľujú a zabezpečujú dlhotrvácne výsledky.

KBTl ULg

Špecializovaná kozmetika pri estetických zákrokoch

Pokiaľ ste už estetický zákrok podstúpili, určite viete, že samotným výkonom to nekončí. V takýchto prípadoch je potrebné starať sa o pleť s dôrazom na nové potreby, ktoré vznikli po zákroku. Christina Clinical myslí aj na takéto situácie a svoje rady ProLift, ProSculpt a ProBright navhrla presne na mieru potrebám po rôznych zákrokoch.

Jednými z najčastejších a najbežnejších zákrokov sú výplne kyselinou hyalurónovou. Je to skvelá zložka na budovanie objemu pier, ale aj na vypĺňanie vrások. Aby boli výsledky po týchto procedúrach čo najdlhšie udržateľné, Christina Clinical naformulovala špeciálnu radu - ProSculpt. Vďaka unikátnej technológii a formuláciám látok si udržíte výsledky dlhšie. Produkty z tejto rady však tiež zabezpečujú stimuláciu tvorby vlastnej kyseliny hyalurónovej, pomáhajú s hydratáciou a tiež zlepšujú pružnosť pokožky. Majú aj antioxidačné účinky čím prispievajú ku znižovaniu viditeľnosti vrások. Vďaka obsiahnutým UV filtrom sú ako stvorené na každodenné používanie.

xftLU4hQ

Samostatnou kategóriou je aplikácia botulotoxínu, ktorá si takisto vyžaduje individuálny prístup. Výsledky jeho aplikácie si však môžete dlhšie udržať vďaka rade ProLift. Okrem toho, že zachováva dlhodobý účinok botulotoxínu, tiež prispieva k lepšiemu vzhľadu pleti. Okamžite ju vypína, hydratuje a chráni pre UV žiarením. Stará sa však aj o redukcie kontrakcií tvárových svalov, čím zamedzuje vzniku nových a zhoršovaniu stavu starých vrások. Aby bol mix dokonalý, tieto produkty tiež podporujú aj tvorbu kolagénu a elastínu, ktoré sú pre pevnú, zdravo vyzerajúcu pleť nevyhnutné.

0mqi7 dg

Pri zákrokoch na zosvetlenie pokožky môžu nastať vedľajšie účinky v podobe olupovania, hyperpigmentácie, suchosti či diskomfortu. Tieto problémy rieši rada ProBright a zároveň zlepšuje účinky samotných zákrokov. Pre pleť však poskytuje komplexný servis- reguluje tvorbu melanínu, chráni pred zápalovou a pozápalovou hyperpigmentáciou, onovuje kožnú bariéru, intenzívne vyživuje a hydratuje. Využíva na to komplex aktívnych látok na čele s vitamínom C a E, ale aj špeciálne látky ako lipigenín, albatín či inteligentný systém Pure White. V rade ProBright nájdete produkty ako séra, denný krém s SPF či nočný krém. Takto zoskladaná starostlivosť o pleť predstavuje ideálnu voľbu na každodenné používanie pre pleť, ktorá podstúpila bieliace zákroky a chce dosiahnuť čo najlepšie, dlhodobé výsledky.

1diEgrWQ

Pre koho je kozmetika určená?

Pleť po zákrokoch si jednoducho vyžaduje citlivý a odborný prístup. Kozmetika Christina Clinical presne taký poskytuje, no navyše sa aktívne podieľa aj na lepšej rekonvalescencii a udržiavaní výsledkov. Riešenie však má aj pre pleť bez zákrokov, ktorej poskytuje moderné znalosti z oblasti starostlivosti o pleť. Vďaka tomu môžete pre svoju pleť urobiť maximum aj v čase, keď je odborná starostlivosť v salónoch a klinikách výrazne obmedzená. Doprajte svojej pleti to najlepšie.

Viac o značke Christina Clinical a jej produktoch nájdete tu https://www.eliamed.sk/

1241

Súvisiace články