Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 10. marec 2021

Sila zlata podľa Iriny Shayk

Slávnu značku Mimi Luzon sme vám predstavili už v minulosti. Popularitu získala svojim inovatívnym využitím zlata v kozmetických produktoch, na ktoré nedajú dopustiť svetové celebrity.

Sila zlata podľa Iriny Shayk

Slávnu značku Mimi Luzon sme vám predstavili už v minulosti. Popularitu získala svojim inovatívnym využitím zlata v kozmetických produktoch, na ktoré nedajú dopustiť svetové celebrity. Teraz však značka predstavuje novinku, ktorá vznikla v spolupráci s ikonickou modelkou Irinou Shayk.

Pleťové ošetrenia aj kozmetika Mimi Luzon sú skutočne luxusným zážitkom, ktorý si radi doprajú osobnosti ako sestry Hadid, Kaia Gerber či práve spomínaná Irina. Keďže modelka je pravidelnou a stálou klientkou Mimi Luzon, rozhodli sa vytvoriť spoločný produkt.

IRINA X MIMI FINAL 02  IRINA X MIMI FINAL 03  

V rámci kolaborácie Irina Shayk x Mimi Luzon tak teraz môžeme silu zlata dopriať aj našim perám v podobe masky na pery Epic Lush. Tak, ako aj iné produkty značky, aj táto maska využíva ošetrenie 24k Pure Gold. “Spolupráca s mojou beauty guru, dobrou kamarátkou a kozmetologičkou Mimi bola pre mňa prirodzeným vývojom. Využili sme Mimine znalosti o starostlivosť o pleť, našu spoločnú lásku k zlatu a moje pochopenie toho, čo je skutočne potrebné na prípravu na červený koberec. Spoločne sme vytvorili ošetrenie pier s okamžitými výsledkami. Naše ošetrenie pier 24k Pure Gold Lip Treatment maska na pery Epic Lush zanecháva moje pery plné, hebklé a žiariace,” hovorí Irina o spolupráci.

UriGrun61567 1

Mimi odporúša nanášať túto masku na čisté pery a dôležité je ubezpečiť sa, že celá oblasť pier je dôkladne pokrytá. Vďaka tejto hĺbkovo vyživujúcej maske budú vaše pery okamžite omladené a hydratované. Maska obsahuje vitamíny E, C a bambucké maslo, ktoré zabezpečujú potrebnú výživu a hydratáciu pre suché a popraskané pery, ale zároveň im dodajú aj poriadnu dávku jasu. Obsiahnuté čiastočky čistého zlata sú zase súčasťou luxusnej liečby pier, ktorá pomáha zvýšiť ich pružnosť, stimuluje tvorbu kolagénu a podporuje obnovu buniek. Po aplikácii budú pery ihneď na pohľad krajšie, plné a jednoducho red carpet ready.

open 8 7 optimized

Ošetrenie pier 24k Pure Gold od Mimi Luzon je ideálne pre suché pery, ktorým chýba výživa, ale aj v prípade, že im chcete dopriať skutočne niečo navyše a extra. Toto dvojfázové ošetrenie je dostupné na byfemme.cz.

1005

Súvisiace články