Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 26. február 2021

Grécka prírodná kozmetika OLIVIA s dlhoročnou tradíciou už aj na Slovensku

Stráne na gréckych pastvinách s radmi olivovníkov, zaliate slnkom, v pozadí s tyrkysovou hladinou mora, ktorú cítiť v každom nádychu. Zdravé prostredie plné slnka a vlhkosti, v ktorom sa pestujú a spracovávajú tie najchutnejšie olivy.

Grécka prírodná kozmetika OLIVIA s dlhoročnou tradíciou už aj na Slovensku

Stráne na gréckych pastvinách s radmi olivovníkov, zaliate slnkom, v pozadí s tyrkysovou hladinou mora, ktorú cítiť v každom nádychu. Zdravé prostredie plné slnka a vlhkosti, v ktorom sa pestujú a spracovávajú tie najchutnejšie olivy. Tieto sú však okrem konzumácie a výroby oleja, určené na výrobu kozmetických produktov, ktoré prinášajú našej pokožke a vlasom tie najlepšie účinky.

Prírodná kozmetika Olivia má v Grécku už 150 ročnú tradíciu. Produkty OLIVIA koncentrujú všetky najlepšie vlastnosti, ktoré sa v olivovníku nachádzajú, a využívajú ich na zvýšenie krásy a vitality vlasov i pokožky. Vyrobené sú z organických extraktov stromu, z olív, olivových listov, semien i olivového oleja. Čisto prírodná kozmetika si zakladá na účinkoch bez obsahu parabénov, propylénglykolov, syntetických farbív a iných zložiek živočíšneho pôvodu.

kozmetika olivia prirodna eko bio gracko tradicia 1  kozmetika olivia prirodna eko bio gracko tradicia 4 

Za éru svojho pôsobenia spoločnosť neustále vyvíja nové produkty s ohľadom na neutíchajúci dopyt zo strany trhu. V tejto chvíli je v ponuke 34 kozmetických produktov určených pre starostlivosť o telo, tvár, pleť a vlasy.

Starostlivosť o pokožku v krajinách, kde sú tvár a vlasy žien a mužov vystavené intenzívnym slnečným lúčom a nezriedka i slanej morskej vode je prepracovaná do najmenších detailov. Samozrejmou súčasťou produktov sú spomínané výťažky extraktov olivovníka obohatené o vitamíny, extrakty a výťažky z plodín a bylín pestovaných priamo v lokalite výroby produktov.

kozmetika olivia prirodna eko bio gracko tradicia 3  kozmetika olivia prirodna eko bio gracko tradicia 5 

Výhradným dovozcom gréckej prírodnej kozmetiky OLIVIA je spoločnosť Naturcosmetic, ktorá pre našich zákazníkov umožnila dostupnosť týchto výrobkov aj mimo farmaceutické spoločnosti, a to formou priameho predaja prostredníctvom eshopu na ich webovej stránke.

kozmetika olivia prirodna eko bio gracko tradicia 6  kozmetika olivia prirodna eko bio gracko tradicia 2 

Viac informácií: www.naturcosmetic.sk

2260

Súvisiace články