Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 9. február 2021

5 krokov starostlivosti o pleť od profesionálnej dermatokozmetičky Jane Scrivner

„Nie je nič príjemnejšie ako zdravá asvieža pokožka, ktorá sa na vás pozerá ráno zo zrkadla. Štartuje váš deň adodáva dôveru, ktorú si len tak nemôžete kúpiť“.

5 krokov starostlivosti o pleť od profesionálnej dermatokozmetičky Jane Scrivner

„Nie je nič príjemnejšie ako zdravá a svieža pokožka, ktorá sa na vás pozerá ráno zo zrkadla. Štartuje váš deň a dodáva dôveru, ktorú si len tak nemôžete kúpiť“. So slovami a myšlienkou zakladateľky prírodnej kozmetiky Jane Scrivner sa stotožňujú milióny žien na celom svete. Krásna a zdravá pleť je totiž dôležitá pre každú z nás.

Výhradným dovozcom prírodnej kozmetiky Jane Scrivner pre Slovensko je eshop Od prírody. Vznikol z túžby priniesť Slovenkám exkluzívne bio kozmetické značky, ktoré prinášajú krásu i zdravie.

Kozmetická značka Jane Scrivner ponúka vo svojom portfóliu bio produkty, ktoré sú kvalitné, účinné, vyrábajú sa s úctou k prírode, ohľadom na udržateľnosť a fairtrade. Priamo zakladateľka značky - Jane, je uznávanou a dlhoročnou odborníčkou na starostlivosť o pleť. Svoje skúsenosti a vedomosti pretavila do vývoja série produktov "SKINCARE 5 A DAY". Ich základom je podpora ochrany kožnej bariéry a účinná hydratácia s udržaním správneho pH pokožky. Týmto trom funkciám vďačíme za vytváranie zdravej pokožky, ktorá je prevenciou vzniku problémov na pleti.

Voňavý rituál starostlivosti o pleť "SKINCARE 5 A DAY" 

Čistenie pleti

Čistenie je kľúčovým a najdôležitejším krokom k zdravej pleti.  Len do čistej pokožky vedia preniknúť všetky hydratačné, aktívne, výživné látky, ktoré jej doprajeme v ďalších fázach. NOURISHING CLEANSER - výživný luxusný čistiaci balzam je kombináciou dekongestujúceho včelieho vosku a organického jojobového oleja. Tento olej napodobňuje produkciu prírodného vosku kože, môže preniknúť hlboko do vrstiev pokožky, aby doplnil a obnovil základnú bariérovú funkciu bez toho, aby ovplyvnil povrchové pH alebo kyslý plášť. Chráni pred predčasným starnutím. Vybrať si môžete aj vegánsku verziu (s ryžovým voskom) alebo jemnú verziu, pre veľmi citlivú pleť (bez esenciálnych olejov). Všetky tri balzamy sú formulované tak, aby sa príjemne rozotierali po pleti a luxusne a efektívne rozpúšťali make-up, poradia si i s tým najvzdorovitejším vodeodolným make-upom, všetkými nečistotami, aj v hlbších póroch. Sú ideálne i na použitie na jemné očné okolie.

jane srivner kozmetika luxus prezeny krok1 starostlivost plet 1

Exfoliácia AHA/BHA

EXFOLIÁCIA je odstránenie suchej, odumretej povrchovej pokožky, pre hladší, jemnejší vzhľad a jednoduchšie a rýchlejšie vstrebávanie všetkých nasledujúcich hydratačných a výživných sér.  Vedia pomôcť  problémom s pigmentovými škvrnami, akné a rozšírenými a zanesenými pórami. SKINFOLIATE je exfoliačný (pílingový) toner, ktorý kombinuje prírodné AHA (alfa-hydroxy) a BHA (beta-hydroxykyseliny). Je formulovaný tak, aby posilňoval pokožku a obnovoval prirodzený kyslý plášť a správne pH pleti. AHA kyseliny pracujú na povrchu pleti a zbavujú ju odumretých kožných buniek. BHA kyselina dokáže účinne čistiť póry. Používa sa niekoľkokrát do týždňa pre zjemnenú a rozžiarenú pleť. 

jane srivner kozmetika luxus prezeny krok2 starostlivost plet 2

Hydratácia

Hĺbková HYDRATÁCIA je rozhodujúca pre spomalenie tvorby vrások, nadmerného kožného mazu, zlepšuje povrchovú textúru pokožky, vypína a posilňuje elasticitu kožnej bariéry a má protizápalové účinky. BIOLURONIC BUZZ je vysoko koncentrovaný, biologicky fermentovaný, rastlinný hyaluronový hydratačný gél s výťažkom Buzz Button pre rýchly liftingový efekt. Tento hyaluronový gél je bohatý na vitamíny, minerálne látky, priťahuje až 1000-krát viac hydratácie do pokožky.  

jane srivner kozmetika luxus prezeny krok3 starostlivost plet 3

Vyživenie

V tomto kroku vyživujeme pokožku pomocou pleťových olejov alebo bohatších balzamov. Keďže každá pleť má iné nároky na výživu, z ponuky Jane Scrivner si vyberiete to vhodné pre vás. Olej na štartovanie, vyživenie a vyváženie tvorby kožného mazu bez mastného pocitu je SKIN ELIXIR.

Dopĺňa prírodný voskový ester v našej pokožke, ktorý ženy začínajú prirodzene s pribúdajúcim vekom strácať. Je hydratačný, upokojujúci, protizápalový a nemastný. Pomáha predchádzať predčasnému starnutiu, zvyšuje luminiscenciu, zlepšuje pružnosť a zabraňuje trans-epidermálnej strate vody. 

jane srivner kozmetika luxus prezeny krok4 starostlivost plet 4

Ochrana

Záverečným krokom tohto skincare rituálu je ochranný krém pre hydratovanú a žiarivú pokožku bez lesku. Krém „OO“ (Over Oil) uzatvára všetky živiny, ktoré ste dopriali pleti v každodennej rutine. Vytvára na pleti jemný zamatový film. Vďaka jedinečnej kombinácii organických a prírodných fyto prísad chráni a udržuje zdravú pokožku.

jane srivner kozmetika luxus prezeny krok5 starostlivost plet 5

Viac informácií: www.odprirody.sk

1236

Súvisiace články