Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 7. december 2020

Inšpirujúca sila žien

Viera vo vlastné schopnosti a vnútorná sila z nás vyžaruje navonok a je ju intenzívne cítiť. Nechajte znieť vibrácie vašej osobnosti a posilnite ich parfumom vyžarujúcim sebadôveru.

Inšpirujúca sila žien

Viera vo vlastné schopnosti a vnútorná sila z nás vyžaruje navonok a je ju intenzívne cítiť. Nechajte znieť vibrácie vašej osobnosti a posilnite ich parfumom vyžarujúcim sebadôveru.

„Máš na to!“ Týmito slovami povzbudzovala mama Mary Kay Ash od útleho detstva. Zakladateľka spoločnosti Mary Kay mala odhodlanie uspieť hlboko vo svojom vnútri. Bola ikonickou vizionárkou, ktorá vzala biznis a podnikanie, vtedy považované za čisto mužskú doménu, do svojich rúk. Vo svojej dobe obrátila svet na ruby, keď v roku 1963 vytvorila spoločnosť od základu vybudovanú pre ženy. Úžasná sila žien a ich schopnosť inšpirovať sa navzájom, povzbudzovať sa k snívaniu a úspešnému dosiahnutiu snov je posolstvom, ktoré v sebe nesie aj nový Mary Kay Illuminea™ Parfum.

Elegantné prevedenie vône je dielom Gina Percontina z francúzskeho parfumérskeho domu Mane. „Parfum predstavuje tú najvyššiu métu vôní a ich kvalitu. Táto vôňa obsahuje najvyššiu koncentráciu vonných olejov a luxusných výťažkov. Dobrý parfum by mal byť malé umelecké dielo, ktoré sa príjemné nosí. Má vystihovať nositeľku a tiež urobiť dojem na ostatných,“ hovorí Dawn Kujawa, riaditeľka vývoja značky Mary Kay, zodpovedná za segment vôní.

Vďaka intenzívnej kvalite vonných esencií v podobe parfumového extraktu sa vôňa postupne rozvíja až počas 8 hodín. Hlava parfumu upúta zmysly ovocnými tónmi mandarínky, dule s iskrou ružového korenia, ktorá vzplanie do jasných vôní pomarančových kvetov a šarlátovej pivónie v srdci vône. Elegantné tóny fialky a kosatca sa napokon pomaly uvoľňujú z hrejivého objatia kašmírového dreva a vanilky. Prvý dámsky parfum od Mary Kay vyžaruje sebadôveru, teplo a svetlo rovnako ako spokojná a milujúca žena. Každá žena v sebe ukrýva svetlo, ktoré dokáže rozžiariť a svojou šľachetnosťou a vrúcnosťou pozitívne ovplyvniť ľudí okolo seba. Nechajte sa aj vy inšpirovať a buďte inšpiráciou.

Illuminea™ Parfum

Hlava: mandarínky, dule, ružové korenie a ranná rosa

Základ: kosatec, kvety fialky, kašmírové drevo, vanilka a biele pižmo

Srdce: červené marhule, pomarančové kvety, šarlátová pivonka, lotosová voda a zemolez

image00003

Aby bol váš zážitok z vône Illuminea™ dokonalý a ešte intenzívnejší, doplniť ho môžete hodvábnym, nadýchaným telovým suflé. lluminea™ Telové suflé zahalí vašu pokožku do jemnej textúry evokujúcej hebkosť kašmíru, zatiaľ čo bohaté bambucké maslo sa postará o hydratáciu a výživu pokožky počas celého dňa. Zahaľte sa do príjemnej vône a hodvábneho pocitu, ktorý vám poskytne komfort počas zimných dní.

Foto: Mary Kay, redakcia

1012

Súvisiace články