Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 30. november 2020

Tajomstvo svetových topmodeliek dostupné už aj u nás!

Čo obdivujete na modelkách? Ich dokonalo upravené vlasy, fit postavu či krásnu pleť?

Tajomstvo svetových topmodeliek dostupné už aj u nás!

Čo obdivujete na modelkách? Ich dokonalo upravené vlasy, fit postavu či krásnu pleť? Všetky tieto aspekty do veľkej miery samozrejme ovplyvňuje genetika, no dôležité slovo má aj správna životospráva a starostlivosť. A práve v prípade pleti však majú modelky jedno tajomstvo, ktoré im pomáha dosahovať dokonalé výsledky. Tým tajomstvom je exkluzívna kozmetika Mimi Luzon, ktorá konečne prichádza aj na česko-slovenský trh.

Irina Shayk s Mimi Luzon počas ošetrenia 24-karátovým zlatom

Svetová odborníčka Mimi Luzon je vo svojej brandži skutočným pojmom. Jej klientmi sú najznámejšie osobnosti zo sveta šoubiznisu aj módy a pravidelne jej kozmetiku a služby využíva napríklad Irina Shayk, Bar Raffaeli, Gigi a Bella Hadid či Kaia Gerber. Známa je najmä svojimi zlatými maskami z 24-karátovým zlatom, no jej prístup ku pleti je omnoho komplexnejší.

24K PURE GOLD MASK VISUAL2

Ošetrenie zlatom

Zlatá maska, ktorú ste už na Instagrame svetových celebrít určite videli, je doplnená ďalšími skvelými produktami ako sérum s kyselinou hyalurónovou a 24- k zlatom či pleťovým olejom s obsahom 24-k zlata. Všetky tieto produkty pleť rozžiarujú a dodávajú jej mladistvý, zdravý a svieži vzhľad.

MIMI LUZON 24K PURE GOLD ONE TREATMENT Mimi Luzon 24K Pure Gold Treatment

Populárna maska je obohatená aj broskyňovým extraktom, koenzýmom Q10 a kyselinou hyalurónovou. Zlaté ióny sa pritom starajú o optimalizáciu obnovy buniek a zlepšenie krvného obehu. Tieto čiastočky prenikajú do hĺbky pokožky, odkiaľ vytvárajú dokonalo rozjasnený vzhľad.

24K Gold Hyaluronic Super Serum compMimi Luzon 24K Gold Hyaluronic Super Serum

Sérum s kyselinou hyalurónovou a zlatom je perfektnou voľbou na dennú hydratáciu a prežiarenie. Táto kombinácia sa stará o pleť z hĺbky, odkiaľ jej poskytuje dokonalú výživu počas dňa a mladistvý vzhľad.

24K PURE GOLD SUPER OIL 30ml

Mimi Luzon 24K Pure Gold Oil

Základom je hroznový olej v kombinácii s čistým 24-k zlatom. Pleti dodáva poriadnu dávku omega mastných kyselín, ktoré ju vyživujú. Tento olej zároveň výrazne rozjasňuje a vytvára zdravo pôsobiaci glow.

Rozjasnenie a omladenie

V portfóliu značky sú však aj ďalšie inovatívne, luxusné produkty. Ich cieľom je vytvoriť zdravý vzhľad pleti, omladiť ju a zároveň sa o ňu dôkladne postarať.

Legendary Glow Brightening Serum compMimi Luzon Legendary Glow Brightening Serum

Rozjasňujúce sérum obsahuje zlaté minerálne pigmenty, ktoré nielen prežiaria pokožku, ale aj eliminujú začervenanie, redukujú vzhľad nepravidelností a nedokonalostí, pričom dokážu aj výrazne zmierniť vzhľad vrások.

Sparkling Super Mask CompMimi Luzon Sparkling Super Mask

Okysličujúca maska sa vďaka bublinkovej technológii dostáva hlboko do pokožky, kde omladzuje tkanivo. Týmto sa stará o zlepšenie vzhľadu pleti a vytváranie mladistvého vzhľadu. Okrem toho samozrejme pleť rozjasňuje.

Celú ponuku Mimi Luzon nájdete na www.byfemme.cz

2107

Súvisiace články