Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 23. november 2020

Aké sú výhody sonickej kefky?

V modernom svete máme na výber množstvo zaujímavých technologických pomôcok, ktorých úlohou je zlepšiť kvalitu nášho života alebo nám uľahčiť každodenné aktivity. Jednou z takýchto pomôcok je aj sonická kefka.

Aké sú výhody sonickej kefky?

V modernom svete máme na výber množstvo zaujímavých technologických pomôcok, ktorých úlohou je zlepšiť kvalitu nášho života alebo nám uľahčiť každodenné aktivity. Jednou z takýchto pomôcok je aj sonická kefka. Oplatí sa do nej investovať? Aké benefity vlastne prináša?

Efektívnejšie čistenie

Na manuálnom čistení s klasickou kefkou nie je nič zlé, koniec-koncov sme sa na tento spôsob spoliehali dlhé roky. Nie všetci však ovládame správnu techniku čistenia (čo nám na pravidelnej dentálnej hygiene nezabudne dentálna hygienička pripomenúť), výsledkom čoho sú nedostatočne vyčistené zuby. Mesiace a roky takéhoto čistenia môžu vyústiť do mnohých problémov, pričom niektoré vedú až k strate zubov. Hydrosonické kefky Curaprox sú super v tom, že nedokonalosti v našej technike čistenia dokážu vykompenzovať.

Sonická kefka je skvelou voľbou pre všetkých, ktorým na zdraví ústnej dutiny záleží a zároveň chcú svoju starostlivosť posunúť na nový level. Kmitajúce vlákna urobia väčšinu roboty za vás a kefky vďaka hydrodynamickému efektu dokonca čistia aj tam, kam vlákna kefky nedosiahnu. Spôsobuje to turbulencia v zmesi slín, vody a zubnej pasty.

Hydrosonic Pro 014

Jemnosť a dôkladnosť

Aj klasické kefky Curaprox sú známe svojimi jemnučkými vláknami, ktorú sú k zubom a ďasnám maximálne šetrné. Podobne to je aj pri sonických kefkách tejto značky, ktoré si na jemných vláknach takisto zakladajú. Vďaka tomu sú nielen šetrné, ale aj dôkladné pri čistení. Pri najbežnejšom režime nám jedno vlákno sonickej kefky prejde po zuboch 32-tisíc krát v priebehu minúty, čo je pri ručnom čistení nedosiahnuteľné. Pri takom počte mechanických oterov je však jemnosť vlákien sonickej kefky obzvlášť dôležitá. Preto je Curaprox účinnou a bezpečnou voľbou.

Hydrosonic Pro 012Sonická kefka Hydrosonic PRO so 7 režimami čistenia

Ako si vybrať?

Ak ste sa už rozhodli, že to so sonickou kefkou vyskúšate, vyberať si môžete z troch modelov. Základný model Hydrosonic EASY je cenovo najdostupnejší. Ak hľadáte niečo sofistikovanejšie, model Hydrosonic Black Is White obsahuje čistiacu hlavičku s uhlíkovými čiastočkami pre zvýšený bieliaci efekt. Hydrosonic PRO má až 7 čistiacich režimov, extra tichý motorček a ako jediná sonická kefka na trhu má v balení aj unikátnu čistiacu hlavičku Single. S ňou si dokonale vyčistíte aj každý zub zvlášť a zároveň ťažko dostupné miesta. Všetky sonické kefky Curaprox vás okrem toho potešia aj praktickou USB nabíjačkou, hodinovou výdržou batérie a tiež automatickou trojročnou zárukou.

Viac informácií: www.curaprox.sk

1070

Súvisiace články