Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 20. november 2020

Hľadáte ten správny darček pre ženu, muža alebo dokonca aj pre domácich miláčikov? Máme pre vás tip

Urobiť radosť svojej partnerke, manželke či mame na Vianoce okrem tradičných darčekov, akými sú kozmetické produkty, kniha či oblečenie, môžeme aj niečím nečakaným a výnimočným. Darčekom, ktorý podporí krásu i posilní zdravie.

Hľadáte ten správny darček pre ženu, muža alebo dokonca aj pre domácich miláčikov? Máme pre vás tip

Urobiť radosť svojej partnerke, manželke či mame na Vianoce okrem tradičných darčekov, akými sú kozmetické produkty, kniha či oblečenie, môžeme aj niečím nečakaným a výnimočným. Darčekom, ktorý podporí krásu i posilní zdravie.

Pri každom pohľade do zrkadla si pri tom spomenie na to, ako krásne ste ju tento rok obdarovali. Výživových doplnkov s rôznymi účinkami je na našom trhu nespočetné množstvo. Prípravok, ktorý pôsobí pozitívne na pleť, vlasy a nechty a prospieva navyše nášmu fyzickému zdraviu a kondícii, sa nazýva kolagén.

Vzhľadom na to, že kolagén tvorí 30% všetkých bielkovín v tele, 70% všetkých bielkovín v koži a taktiež 70% sušiny kĺbových chrupaviek, je pochopiteľné, že jeho nedostatok nám môže spôsobovať problémy. Z hľadiska zdravotného to môže byť problém s kĺbami, chrupavkami a pohybovým ústrojenstvom. Z hľadiska krásy a zdravia je nedostatok kolagénu pohromou pre naše vlasy, nechty, zuby i pokožku. Najmä pri starostlivosti o vlasy je kolagén výrazným pomocníkom. Svedčia o tom mnohé pozitívne recenzie spokojných užívateliek.

incacolagen kolagen geisha ludia zvierata vitaminC 1

Kolagén a jeho množstvo v tele po dosiahnutí 25. roku veku prirodzene ubúda. Dobrou správou však je, že kolagén vieme do organizmu doplniť. Dôležité je len správne vybrať kvalitný produkt, ktorý naše telo absorbuje a spracuje. Inca Collagen je morský hydrolyzovaný kolagén v prášku, ktorý si zachováva svoju bioaktívnu, teda živú podobu, čím zaručuje maximálnu možnú mieru prieniku do tela. Takýto kolagén sa vyrába šetrnou metódou hydrolýzy, teda za studena, neprevára sa a nestráca tak svoje výborné účinky. Konzumuje sa rozpustený v pohári nápoja, je bez pachutí a vône.

Ženám môže veľmi účinne dopomôcť k vyhladeniu vrások, spevneniu pokožky, ale aj k celkovej pružnosti kože a čiastočnej eliminácii celulitídy. Užívaním kolagénu spevníte, nechty, kĺby ale tiež pomôžete nadmernému vypadávaniu vlasov. Toľko k estetickým účinkom kolagénu. To však neznamená, že kolagén pre ženy, nie je vhodný tiež pre mužov. Kolagén je vhodný pre všetkých, ktorí si chcú posilniť svoje fyzické zdravie, vitalitu a pohybové vlastnosti. Takže áno, tušíte správne, výberom kvalitného kolagénu potešíte aj svojich rodičov, mladých ľudí, ktorí športujú, aj osoby, ktoré vykonávajú namáhavú fyzickú prácu.

incacolagen kolagen geisha ludia zvierata vitaminC 2

V spoločnosti Inca Collagen sa však po zistení pozitívnych účinkov kolagénu na zdravie ľudí rozhodli, že vytvoria aj produkt určený a vhodný pre našich domácich miláčikov. Tí tiež potrebujú vo vyššom veku pre bezbolestný pohyb dávku kolagénu. Incapet Collagen v práškovej forme sa vmieša do obľúbeného krmiva zvieratka, ktoré si na ňom pochutí a doplní potrebné bielkoviny. Dôležitou informáciou pre všetkých je, že kolagén sa vstrebáva do organizmu účinnejšie pri súčasnom podávaní vitamínu C.

Urobte teda radosť svojim blízkym i sebe a podporte svoje zdravie, krásu i sebavedomie overeným kolagénom, ktorý naozaj pomáha. Na zdravie.

Viac informácií: www.incacollagen.sk

1493

Súvisiace články