Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 9. november 2020

Rozmaznávajte svoju pleť a ona sa vám odvďačí!

V spoločnosti Bielenda myslíme na ženy všetkých vekových kategórií adnes by sme vám radi poradili, ako svoju pleť rozmaznávať, aprečo je to dôležité. Predstavíme vám dve skupiny produktových línií.

Rozmaznávajte svoju pleť a ona sa vám odvďačí!

V spoločnosti Bielenda myslíme na ženy všetkých vekových kategórií a dnes by sme vám radi poradili, ako svoju pleť rozmaznávať, a prečo je to dôležité. Predstavíme vám dve skupiny produktových línií. Ako prvé to budú unikátne produkty pre zrelú pleť.

JAPAN LIFT a YOUTH THERAPY

Keď má žena štyridsať, zvyčajne pozná, ako sa dovtedy staralo o svoju pleť. Začnú sa objavovať prvé známky starnutia. Pleť stráca pružnosť, je dehydratovaná, objavujú sa červené žilky, pigmentové škvrny a pleť všeobecne pôsobí unavene. Príznaky starnutia zastaviť úplne nedokážeme, ale existuje možnosť ako ich zmierniť. A funguje to!
JAPAN LIFT  je jedinečná rada liftingovej kozmetiky proti vráskam pre zrelú pleť, inšpirovaná japonskou filozofiou krásy. Neobvyklé receptúry založené na inovatívnej kombinácii mimoriadne účinných peptidov SYN®AKE, ryžových peptidov a prírodných prísad pochádzajúcich z Ázie, zaručujú hĺbkovú hydratáciu a účinné vypnutie pleti. 

bielenda starostlivost japan lift sada zrela plet hydratacia 5

Spomínaný biomimetický SYN®AKE PEPTID z výťažku z jedu vretenice blokovaním cyklických mikro kontrakcií tvárových svalov zodpovedných za vrásky, spôsobuje účinné vypínanie pokožky. Viditeľne vyhladzuje existujúce vrásky a zabraňuje tvorbe nových.

Línia YOUTH THERAPY je inovatívna línia kozmetiky proti vráskam vytvorená špeciálne pre náročnú zrelú pleť. Extrémne účinné receptúry sú založené na absolútnom kozmetickom objave posledných rokov, ktorým je extrakt zo slimáčieho slizu. Ten poskytuje hĺbkovú rekonštrukciu a regeneráciu pokožky. Slimáky majú totiž výnimočnú schopnosť "samoliečenia" alebo obnovy vlastného tela, čo je dôvod, prečo je extrakt zo slimáčieho slizu taký účinný.

bielenda starostlivost kuracja zrela plet hydratacia 1

Dodatočný obsah 24 karátového zlata a ďalších hodnotných účinných látok zaručuje hydratáciu, a predstavuje mimoriadne pokročilý systém, ktorý spomaľuje procesy starnutia pokožky. Špeciálnou novinkou v tejto produktovej rade je YOUTH THERAPY pleťový krém na opravu vrások 80+!

Po štyridsiatke platia tri základné pravidlá v starostlivosti o pleť:

Chrániť

Slnečné žiarenie vo všeobecnosti pôsobí na pleť nepriaznivo. Preto je dôležité dodať našej pleti ochranu. Pleť by sa nemala vystavovať slnečnému žiareniu, ktoré ju vysušuje a po štyridsiatke je tak omnoho náchylnejšia na poškodenie. Dôležité je teda používať pleťové krémy s ochranným faktorom (SPF faktor). Dnes už aj pleťové krémy obsahujú SPF faktor proti slnečnému žiareniu.

Hydratovať

O hydratácii sa už toho popísalo veľa, ale tak ako sa o pleť treba starať z vonka je dôležité ju hydratovať aj zvnútra. Pitný režim, pitný režim a ešte raz pitný režim. Nezabúdajme na to, že naše telo sa skladá najmä z vody, a ak mu ju v dostatočnej miere nedodáme, starostlivosť o pleť z vonku nestačí. Ako sme už uviedli, pokožku treba pravidelne krémovať, aby nestratila vlhkosť, pevnosť a pružnosť. Dehydratovaná pleť rýchlo starne, preto je používanie pleťového krému veľmi dôležité. Krém má vysokú hydratačnú schopnosť, tiež plní ochrannú funkciu. Pridané aktívne zložky prenikajú do hlbších vrstiev pokožky, kde pri správnom zložení udržiavajú vlhkosť. Navyše podporujú tvorbu kolagénu a elastínu ,vďaka ktorým pleti navrátite pružnosť a pevnosť.

Rozmaznávať

Mnohé ženy po štyridsiatke venujú veľa času svojej rodine a ak sú úspešné, tak aj kariére. Zdravie a vzhľad sú dôležité, preto sa treba nielen starať o pleť, ale ju aj rozmaznávať. Samozrejmosťou by malo byť pravidelné čistenie pleti ráno a večer. Tu opäť platí vybrať si správnu kozmetiku podľa typu pleti.
Naše ďalšie dve línie SKIN CLINIC PROFESIONALNEURO LINE sa špecializujú na terapiu pokožky.

bielenda starostlivost mezo zrela plet hydratacia 1

SKIN CLINIC PROFESIONAL poskytuje hydratačnú, omladzujúcu, korigujúcu a rozjasňujúcu terapiu. Na toto obdobie by sme radi odporučili z tejto rady vysoko koncentrovanú hydratačnú terapiu. Základnou aktívnou zložkou v hydratačnej terapii je kyselina hyalurónová. Patrí medzi najsilnejšie hydratačné zložky. Vekom sa jej prirodzená tvorba znižuje. Produkty SKIN CLINIC PROFESIONAL zabezpečujú jej potrebný prísun do pokožky. Kyselina hyalurónová funguje ako špongia - je schopná nasať až tisícnásobné množstvo vody, ako je jej vlastná hmotnosť. Udržiava tak v pokožke potrebnú vlhkosť, spomaľuje tvorbu vrások, udržiava pružnosť a pevnosť pokožky a regeneruje ju.

bielenda starostlivost hyaluron neuro krem zrela plet hydratacia 4

Línia NEURO LINE je jednou z najnovších trendov v kozmetológii, ktorá poskytuje alternatívu k invazívnym estetickým liečebným postupom. Výsledkom je zmiernenie hĺbky a dĺžky vrások, viditeľné vyhladenie a omladenie pleti. Medzi aktívne zložky línie NEURO LINE patrí napríklad 3 x COLLAGEN 3 x PEPTIDE. Je to hĺbkovo pôsobiaca biomimetická zložka, ktorá účinne znižuje všetky typy vrások. Stimuluje tvorbu kolagénu, zlepšuje elasticitu pokožky, posilňuje kolagénové vlákna oslabené procesmi starnutia, revitalizuje a optimálne hydratuje pokožku.

Takže milé dámy, vráťme sa úplne na začiatok - Rozmaznávajte svoju pleť a ona sa vám odvďačí!

Viac informácií: https://www.bielendacosmetics.sk/

977

Súvisiace články