Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 29. október 2020

SLOW DOWN

Už dávno neplatí, že prírodná kozmetika nedokáže riešiť špecifické problémy podľa individuálnych požiadaviek žien. Dnes si nemusíte vyberať medzi efektivitou aprírodným zložením.

SLOW DOWN

Už dávno neplatí, že prírodná kozmetika nedokáže riešiť špecifické problémy podľa individuálnych požiadaviek žien. Dnes si nemusíte vyberať medzi efektivitou a prírodným zložením. Línia Mary Kay Naturally™ ponúka možnosť zvoliť si presne to, čo vaša pleť potrebuje. 

Foto: redakcia TOP FASHION

Trend udržateľnosti, spomaľovania životného tempa, návratov k tradíciám a prírode sa pretavuje do každej sféry nášho života. Starostlivosť o krásu nevynímajúc. Spoločnosť Mary Kay prichádza s novinkou, ktorá je určená pre ženy, ktoré si zakladajú na tom, aby ich kozmetika pozostávala zo zložiek získaných z prírodných zdrojov. 

„Chceme aby všetky ženy vedeli, že na prvom mieste je náš dôraz na kvalitu, bezpečnosť a dôsledné testovanie produktov, ktoré sa postarajú o potreby ich pleti,“ hovorí riaditeľka Mary Kay pre vedu a výskum Lucy Gildea. Každý prípravok z Mary Kay Naturally™ má jedinečné zloženie z prírodne získaných ingrediencií a zároveň je certifikovaný ako prírodný. Po rozsiahlom výskume spoločnosť zistila, že neexistujú oficiálne smernice, ktoré by definovali „prírodnú starostlivosť o pleť“. Práve preto Mary Kay nadviazala úzku spoluprácu s nezávislou organizáciu EcoCert, aby pre novú prírodnú líniu produktov získala certifikáciu COSMOS Natural. Udelenie tejto certifikácie si vyžaduje podrobné vyhodnotenie celého procesu od získavania a spracovania surovín, až po výrobu produktov a ich balení. 

Línia obsahuje kvalitné prípravky získané z prírodných zdrojov, ktoré ladia s každodenným režimom starostlivosti o pleť. Líniu tvoria štyri produkty, a tri z nich obsahujú 100 % prírodné zloženie.

Čistiaci krém je prvým krokom v starostlivosti o pleť a má veľmi jemnú konzistenciu. Pripomína ľahučké pleťové mlieko a vďaka tejto textúre je ideálne naniesť ho na odličovací tampón a tak šetrne vyčistiť pleť. Efektívne zbavuje pleť nečistôt, prachu, smogu, voľných radikálov a zanecháva na pleti príjemný pocit. Úžasné na tomto čistiacom kréme je, že pleti pri čistení dodáva hydratáciu vďaka obsahu mandľového oleja a glycerínu a vitamín E jej zároveň poskytuje ochranu. 

Global Images 07-19

Púdrový píling vyhladzuje, zjemňuje a obnovuje jej zdravý vzhľad. Používa sa zmiešaním s vodou alebo pleťovým olejom či iným vhodným prípravkom. Ošetrenie pleti peelingom ju krásne vyhladí a pôsobí aj na sťahovanie pórov. Jeho kľúčovými zložkami sú hydrogenizovaný ricínový olej vo forme voskových perličiek a kyselina citrónová, ktoré pomáhajú obnoviť a rozjasniť pleť. Práve tieto „mäkké“ perličky poskytujú účinný výsledok peelingu, pričom nevzniká pocit škrabania pleti. Tiež obsahuje jedlú sodu, ktorá pleť upokojuje a ryžový škrob, ktorý je výborným absorbentom mastnoty. Púdrový peeling je bez silikónov, sulfátov, bez pridaných chemických prvkov a je stopercentne prírodný.

Global Images 07-19

Výživný olej predstavuje ďalší krok základnej starostlivosti o pleť v rámci línie Mary Kay Naturally™, a tou je hydratácia. Obsahuje zmes olejov ako napríklad olej zo sladkých mandlí, sezamový olej, olivový olej čo sú prirodzene zvláčňujúce a vyživujúce zložky. Netreba sa báť použiť ho vyslovene ako hydratačný krém na tvár. Je veľmi ľahký a rýchlo sa vstrebáva a a preto si jeho účinky môžu dopriať aj dámy s mastnejším typom pleti.. Ďalšou výbornou zložkou tohto oleja je rastlinný skvalán. Vytvára ochrannú bariéru na pokožke a posilňuje jej prirodzený hydrolipidcký film, aby nestrácala hydratáciu. Skvalén je aktuálne v kozmetike veľmi obľúbenou a vyhľadávanou zložkou. Výživný olej môžete použiť nielen na suché partie tela, ale i na  nechtovú kožtičku či na ošetrenie suchých končekov vlasov.

Global Images 07-19

Praktický hydratačný balzam v tyčinke tvorí zmes voskov, kandelilový a včelí vosk, ktoré sú známe pre svoje regeneračné a ochranné účinky. Tiež obsahuje karnaubský vosk a rastlinný skvalán, čím pomáha pleti posilniť ochrannú a zvláčňujúcu bariéru. Balenie vo forme tyčinky je veľmi praktické, pretože ju môžete mať stále bezpečne pri sebe a kedykoľvek si ju môžete aplikovať, či už máte popraskané pery, alebo v chladnejšom období sa hodí na mrazom namáhanú pokožku rúk alebo nosa v prípade nádchy. Je vhodný na ošetrenie suchej pokožky lakťov, kolien, či na päty. Odporúčame však používať zvlášť jeden Hydratačný balzam na pery a zvlášť na ostatné časti tela. 

Global Images 07-19

Veľkým benefitom produktov z línie Mary Kay Naturally™  je možnosť aplikovať ich ako komplexnú jemnú starostlivosť o pleť. Dokáže uspokojiť všetky potreby od čistenia, regeneráciu až po hydratáciu. Je vhodná na normálnu, suchú i veľmi citlivú pleť. Zároveň je možné prípravky používať aj samostatne ako doplnok či spestrenie každodennej obľúbenej starostlivosti. 

Viac info: https://www.marykay.sk/

999

Súvisiace články