Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 22. september 2020

Vysoká účinnosť a prírodné zloženie- Objavte slovenskú dentálnu starostlivosť ZeoZoe

Dôležitosť správnej ústnej hygieny je snáď každému dobre známa. Trom Slovenkám však na trhu chýbal produkt, ktorý by bol vysoko efektívny azároveň prírodný aekologický.

Vysoká účinnosť a prírodné zloženie- Objavte slovenskú dentálnu starostlivosť ZeoZoe

Dôležitosť správnej ústnej hygieny je snáď každému dobre známa. Trom Slovenkám však na trhu chýbal produkt, ktorý by bol vysoko efektívny a zároveň prírodný a ekologický. Preto svoje priateľstvo pretavili do spoločného podnikania a vytvorili značku ZeoZoe - dentálne tablety a prášky. Značka ZeoZoe je založená na filozofii zero-waste rešpektujúc tak životné prostredie a minimalistický spôsob života.

Produkty ZeoZoe sú zložené z vulkanického prášku zeolitu, ktorý má výnimočné vlastnosti- jeho vysoká absorpčná schopnosť „nasáva“ toxické látky, choroboplodné organizmy, baktérie a dokonca aj vírusy. Udržuje tak ústnu dutinu v perfektnom stave. Zeolit reguluje pH a odstraňuje kyslé prostredie, ktoré priamo ohrozuje zubnú sklovinu. Okrem toho zuby aj bieli a odstraňuje zubný kameň.

tri flasky s tabletami na sirku

Šalvia a mäta majú zasa protizápalové účinky, ústnu dutinu dezinfikujú, dych zanechávajú dlhodobo svieži. Ich účinnosť ocenia ľudia s rozvinutými chorobami ďasien keďže tíšia bolesť a podporujú liečbu tkanív, prekrvenie a odtok škodlivín. Chladivý pocit po použití produktov ZeoZoe je ich charakteristickým znakom.

12bda7b8 a9ab 42cf 8bc3 9a0e9d242f84

Práve účinnosť produktov ZeoZoe je ich najväčšia prednosť. Množstvo recenzií len potvrdzuje efekty tejto dentálnej starostlivosti. Navyše fakt, že jej zloženie je prírodné, obal je bez plastov a produkty sa dajú kúpiť aj v bezobalových obchodoch vytvára holistickú značku, ktorá je výnimočná nielen na slovenskom trhu.

ZeoZoe 051

Produkty ZeoZoe nájdete na zeozoe.sk ale aj v bezobalových obchodoch na Slovensku a Česku. V nich si môžete kúpiť tablety či prášok do vlastných nádob a tak zredukovať svoju ekologickú stopu.

Viac informácií: www.zeozoe.sk

1090

Súvisiace články