Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 20. august 2020

Najlepšie inteligentné zubné kefky

Každým dňom sa technológie posúvajú vpred. Týka sa to aj kozmetiky či zdravia, preto sa na scéne objavuje stále viac elektrických kefiek so špeciálnymi funkciami ainteligentným systémom.

Najlepšie inteligentné zubné kefky

Každým dňom sa technológie posúvajú vpred. Týka sa to aj kozmetiky či zdravia, preto sa na scéne objavuje stále viac elektrických kefiek so špeciálnymi funkciami a inteligentným systémom. Ako si však vybrať tú správnu pre seba? Predstavujeme vám najzaujímavejšie zubné kefky, ktoré vás naučia správne čistiť si zuby a poskytnú profesionálne čistenie aj v domácom prostredí.

 

Philips Sonicare FlexCare Platinum Smart

Kefka, ktorá v sebe spája 9 rôznych programov na čistenie a adaptívnu hlavicu so snímačom tlaku, čo zaručuje optimálne čistenie. Nastaviť si môžete 3 stupne intenzity a 3 režimy – čistiaci, starostlivosť o ďasná a bielenie. Balenie obsahuje aj UV sterilizátor, ktorý kefku po čistení zbaví baktérií.

Philips Sonicare FlexCare Platinum DeepClean

Oral-B Genius X

Pri kefke Oral-B Genius X vás poteší umelá inteligencia, ktorý bude dohliadať na vaše správne čistenie vďaka detekcii tlaku a polohy. Má 6 režimov vrátane starostlivosti o ďasná, bieliaceho režimu a čistenia jazyka. Súčasťou je aplikácia pre iOS aj Android.

Oral B Genius X

Xiaomi Oclean X

Značka Xiaomi je priekopníkom v smart gadgetoch a v portfóliu im nechýba ani kefka, ktorá má samozrejme vlastnú aplikáciu. Je vybavená displejom, na ktorom môžete sledovať dôležité informácie. Má síce len jeden program, no oproti ostatným kefkám je skvelým budgetovým riešením.

Xiaomi Oclean X

Philips Sonicare DiamondClean Smart 

Ďalšia kefka značky Phillips má zabudovaných až 5 režimov čistenia a 3 stupne intenzity. Inteligentne sníma tlak, pohyb a polohu, čím dokáže navigovať správne a dôkladné čistenie. Obsahuje 4 typy kefiek na rôzne potreby čistenia a starostlivosti a samozrejme aj vlastnú aplikáciu.

Philips Sonicare DiamondClean Smart

Waterpik Electric Toothbrush & Water Flosser Combo

Set na čistenie zubov a kompletnú ústnu hygienu. Okrem sonickej kefky obsahuje aj ústny irigátor na čistenie medzizubných priestorov pomocou vody (áno, presne ako u zubára). Má 3 režimy čistenia a obsahuje niekoľko nadstavcov pre rôzne potreby čistenia. Neobsahuje síce aplikáciu, no vďaka širokým možnostiam režimov a nadstavcov poskytuje komplexné riešenie na starostlivosť o ústnu dutinu a zuby.

Waterpik Electric Toothbrush Water Flosser Combo

Foto: archív značiek

1088

Súvisiace články