Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 5. august 2020

SVETLO pre vašu pleť

Odpoveďou na každý problém pokožky je pravidelná starostlivosť. Nejde však iba o kozmetické produkty, ktoré používate ale aj o to, ako pleť čistíte a ošetrujete.

SVETLO pre vašu pleť

Odpoveďou na každý problém pokožky je pravidelná starostlivosť. Nejde však iba o kozmetické produkty, ktoré používate ale aj o to, ako pleť čistíte a ošetrujete. Pretože ani drahé krémy vám nepomôžu, ak budete mať zanedbanú pleť a upchaté póry. Toto všetko má riešenie v podobne unikátneho galvanického peelera RECLAR, ktorý zmení vašu pleť na nepoznanie pomocou ultrazvukového peelingu a svetelnej LED terapie.

O čo presne ide?

Zlatý RECLAR hypoalergénny galvanický Peeler je unikátny ultrazvukový peeling z Kórei, ktorý vyčistí pleť do hĺbky, krémy aj séra zapracuje hlboko do pokožky a zvýši absorbovanie živín. Vďaka svetelnej LED terapii sa navyše postaráte o komplexnú regeneráciu pokožky. Modré svetlo hojí vyrážky a zároveň predchádza ich vzniku, červené svetlo žehlí vrásky na čele aj okolo očí a sťahuje póry. Zázrak? Nie, faktami a vedeckými štúdiami podložený fakt.

Svetlo ako liek

Červené aj modré svetlo získavajú na popularite nielen v kozmetických salónoch ale aj pri domácom ošetrení. LED technika pomáha liečiť akné, obmedzuje zápal a bojuje proti starnutiu. Nie je to žiaden výstrelok súčasnej doby, LED terapiu používali už v 90. rokoch v námorníctve Spojených štátov. Pomáhala na rýchle hojenie rán a pri regenerácii poškodených svalových tkanív. O niečo neskôr už začali vplyv svetla skúmať vedci pre kozmetické účely. Zistili, že rôzne vlnové frekvencie môžu spôsobiť zvýšenie kolagénu a tkanív, vyhladiť kožu a znížiť výskyt poškodenia spôsobeného starnutím, akné a vrásky. Svetlo navyše neobsahuje škodlivé ultrafialové lúče, takže bolo vhodné pre každodenné, pokojne aj domáce použitie.

6 1

Červená - stopka starnutiu

Na ošetrenie epidermis (vonkajšia vrstva kože) sa používa červené alebo infračervené svetlo. Stimuluje kolagénové proteíny, pleť vyzerá hladšia a plnšie, čo môže znížiť výskyt jemných línií a vrások. Predpokladá sa tiež, že redukuje zápal a zlepšuje krvný obeh, pokožka potom vyzerá zdravšie a žiarivejšie. U svetlené terapia je veľmi dôležitá správna vlnová dĺžka svetla. Červené svetlo špachtľa RECLAR má certifikovanú vlnovú dĺžku 635,5 nm. Práve táto vlnová dĺžka pomáha k posilňovaniu kolagénových vlákien, ale tiež zosvetlenie stareckých škvŕn, uvoľnenie bolestivosti a používa sa dokonca ako upokojujúci liečba po laserových zákrokoch.

Modrá je dobrá

Terapia modrým LED svetlom sa zameriava na mazové žľazy. Dokáže zacieliť na olejové žľazy a urobiť je menej aktívny. Modré svetlo pod kožou tiež zabíja baktérie spôsobujúce akné, čo môže pomôcť pri liečbe závažných akné, vrátane cýst a uzlíkov. Rovnako ako u červeného, ​​aj u modrého svetla je zásadný správna vlnová dĺžka. Špachtľa RECLAR so svetelnou terapiou má certifikovanú vlnovú dĺžku modrého svetla 465 nm. Prvé zmeny na pleti je možné vidieť zhruba po 10 použitiach. Terapiu je vhodné používať pravidelne a opakovane, pretože po nejakej dobe sa bunky v tele obnovujú. Pleť by potom mohla znovu prísť o kolagén a môže dôjsť aj k ďalšej tvorbe akné. V tom je veľká výhoda domácich prístrojov, ktoré môžete pokojne používať denne a samotné ošetrenie netrvá viac ako 5 minút. Navyše, hlavica je potiahnutá 99,91% rýdzim 24k zlatom pre maximálnu citlivosť a je vhodná aj pre tú najcitlivejšiu pleť.

Canil RECLAR Galvanic water peeler

Text a foto: RECLAR

1428

Súvisiace články