Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 3. august 2020

Objav zo Srí Lanky

Luxusná prírodná kozmetika SPA CEYLON je odpoveďou na všetky otázky. Je krásna, účinná, prírodná, 100 % vegetariánska a v súlade s ekologickým zmýšľaním, ktoré ide do detailov.

Objav zo Srí Lanky

Luxusná prírodná kozmetika SPA CEYLON je odpoveďou na všetky otázky. Je krásna, účinná, prírodná, 100 % vegetariánska a v súlade s ekologickým zmýšľaním, ktoré ide do detailov. Od zrnka ryže až po obal.

 SPA CEYLON je najväčší celosvetový reťazec luxusnej prírodnej ajurvédskej kozmetiky zo Srí Lanky s inovatívnym konceptom. Vo svojich receptúrach kombinuje múdrosť ajurvédy s poznatkami modernej dermatologickej vedy. Ajurvédska kozmetika, ktorá za jedenásť rokov svojej existencie otvorila vyše 100 prevádzok v 19 krajinách sveta, konečne prišla aj na Slovensko. Priniesli ju k nám Slováci Tatiana Lachová a Braňo Pilka, ktorí na ňu náhodne narazili počas svojej dovolenky na Srí Lanke. Po dvoch hodinách strávených v obchode vedeli, že tento miestny poklad musíme mať aj doma. „Zistili sme, že táto značka, ich filozofia, spojenie s ajurvédou, prírodné zložky bez škodlivých chemikálií, s výrobou v súlade s prírodou a jej ochranou napĺňajú všetky naše predstavy o ideálnej kozmetike,“ spomína Tatiana na začiatky, ktorej dôveru posilnila aj história značky. SPA CEYLON založili v roku 2009 bratia Shiwantha Dias a Shalin Balasuriya po viac ako polstoročnom rodinnom podnikaní v oblasti produktov ajurvédskej starostlivosti. Za tento čas srílanská rodina nadobudla bohaté skúsenosti a rozsiahle odborné znalosti vo sfére ajurvédy, čo vyvrcholilo založením spomínanej kozmetickej značky.

6160 WHITE RICE Overnight Nourishing Perfector


Práve história značky a špecifický prístup výrobcov k zloženiu a výrobe robí tento produkt výnimočným. Všetky výrobky sú 100% vegetariánske, bez obsahu alkoholu, parafínov, parabénov, sulfátov, bez zložiek živočíšneho pôvodu, netestované na zvieratách a cruelty free. Jednotlivé receptúry sú dôkladne zostavené skúsenými ajurvédskymi lekármi. Nehovoriac o zložení produktov, ktoré sú vyrábané z tých najkvalitnejších prírodných ingrediencií: z organických esenciálnych olejov, z organicky pestovaného Aloe Vera, z čistého extra panenského kokosového oleja, zo solí Indického oceánu bohatých na prírodné minerály a z legendárnych cejlónskych korenín. Lokálne bylinky, koreniny či exotické ovocie získavajú od certifikovaných dodávateľov v tej najvyššej možnej kvalite dopestované v súlade s ekologickým poľnohospodárstvom v rámci uplatňovania zásady trvalo udržateľného zberu so zachovaním vysokej úrovne biodiverzity. Navyše, všetky suroviny sú spracované ihneď po zbere, keď si zachovávajú najvyššiu koncentráciu aktívnych látok. Ingrediencie sú teda poctivé a čisté. Samozrejmosťou sú biologicky rozložiteľné a recyklovateľné obaly, na ktorých etikete sa uvádza úplné a pravdivé zloženie.

9148 SLEEP INTENSE Relaxing Body Cleanser .psd

SPA CEYLON prináša v modernom dizajne ten najlepší ajurvédsky luxus pre vaše zdravie, pohodu a relax. V segmente luxusnej ajurvédskej kozmetiky získala značka SPA CEYLON cenu Business Leadership Award. Zo série mnohých ocenení to najnovšie získala produktová rada Virgin Coconut v kategórii najlepší nový produkt starostlivosti o pleť. Luxusná ponuka inovatívnej rady Sleep je viacnásobným víťazom ocenení World Luxury Spa Awards. Okrem toho je v ponuke aj široká škála Aromaveda produktov pre vytvorenie domácej pohody. Aromatické sviečky, difuzéry, vonné vrecúška, tyčinky či esenciálne oleje kombinujú ozdravné a vonné benefity s vizuálnym poteším a ich balenia sú tiež atraktívnymi a exotickými doplnkami Vášho interiéru.

virgin coconut

Srdcovou záležitosťou SPA CEYLON je environmentálne správanie a zelené princípy v každom kroku až po finálny produkt. Značka sa aktívne podieľa na podpore spravodlivého obchodu v miestnych komunitách, na ochrane ľudských práv, životného prostredia, voľne žijúcich živočíchov, je zásadne proti využívaniu detskej práce a proti týraniu zvierat. Prostredníctvom svojej iniciatívy „Zachráňme majestátneho slona cejlónskeho“ prispieva 10% z každého predaja produktov edície CEYLON ELEPHANT na podporu schválených projektov, ktoré usilujú o záchranu tohto majestátneho tvora. Realizáciou „Fresh Aloe Vera“ programu zabezpečuje trvalé živobytie mnohým rodinám nákupom celej úrody čerstvej Aloe Vera za zaručené ceny a zároveň chráni vzácne morské a pobrežné bohatstvo Srí Lanky. A toto všetko je ďalším benefitom tejto značky, ktorým je pomoc našej spoločnosti a planéte. Na SPA CEYLON sa jednoducho môžete spoľahnúť zo všetkých stránok.

100772719 167151171449181 1792897573313314816 o 100731618 167151354782496 3840887079835795456 o

Kamennú predajňu SPA CEYLON zatiaľ nemajú ani v susednom Česku, v Maďarsku či v Rakúsku. Na Slovensku ju nájdete v NC CENTRAL Bratislava.

Tip na darček:

Neviete, ako urobiť radosť svojej kamarátke, mame alebo kolegyni? Postarajte sa o ich domáce SPA a stavte na výber rozmaznávajúcich ajurvédskych prípravkov do kúpeľa a pre starostlivosť o telo naplnených 100 % čistým panenským kokosovým olejom –lisovaným za studena z najkvalitnejších čerstvých kokosových orechov ručne zberaných v bujných tropických záhradách Cejlónu! Zloženie bohaté na výživné vitamíny a ochranné antioxidanty pomáha spevniť, obnoviť a posilniť pokožku a vlasy a podporí pocit celkovej pohody. Balenie je zdobené kráľovskými insígniami inšpirovanými tradičným umením starovekého Cejlónu.

darcekove balenieVIRGIN COCONUT - Home Spa Set- darčeková kozmetická súprava, 49 €

 

Text a foto: SPA CEYLON

2256

Súvisiace články