Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 27. júl 2020

Vlasová kozmetika s ušami?

Vedeli ste, že existuje slovenská prírodná vlasová kozmetika, ktorá má uši? Počúva nimi svoje používateľky.

Vlasová kozmetika s ušami?

Vedeli ste, že existuje slovenská prírodná vlasová kozmetika, ktorá má uši? Počúva nimi svoje používateľky. Keď povedia, že maska by mala byť hustejšia - stane sa. Keď povedia, že tonikum na rast vlasov by mohlo mať lepší dávkovač - stane sa.

Podobne tomu bolo aj v prípade gélu na obočie a riasy. Nič také sme na začiatku príbehu (jar 2018) vôbec neplánovali vyrábať. Pár zákazníčok nám ale napísalo, že keď im vlasy z tonika Rapuncell začali rýchlejšie rásť, vyrastajú im vďaka nemu nové baby vlásky aj tam, kde predtým už nerástli. A že či je možné dávať si ho aj na obočie? (niektoré si ho už aplikovali aj bez pýtania) A, že či nevytvoríme niečo podobné aj na rast mihalníc. Zase sa stalo.

Rapuncell iGEL hairloss reduction graphgraf redukcie vypadávania vlasov/ mihalníc po užívaní Rapuncell

Rapuncell iGEL Improvement of hair density and hairloss reduction graphgraf zlepšenia hustoty vlasov/ mihalníc po užívaní Rapuncell

Keďže rast vlasov, obočia a rias má rovnaký princíp, nebolo treba “vymýšľať koleso odznovu”. Vyladili sme receptúru na rýchly rast vlasov, zložky nevhodné do okolia oka sme vymenili za zložky oku prospešné. Bezpečnosť potvrdilo špeciálne laboratórium vo Francúzsku. A po pár mesiacoch od začiatku predaja sme dostali to najdôležitejšie potvrdenie - od vás.

“Po rokoch dokresľovania obočia som odložila ceruzku.” (Kristína Hrušková, Púchov)

“Po necelom polroku mám konečne svoje prirodzené obočie. Nechcelo rásť a som rada, že je späť!” (Aňa Staňová, Svrčinovec)

“Obočie už netreba ani líčiť!” (Ľudmila Fiamčíková, Podolínec)

Píšete nám Kristína Hrušková IGS

Čím je gél na obočie a riasy výnimočný?

Rapuncell iGEL obsahuje jedinečnú kombináciu rastlinných kmeňových buniek, ďateliny a vzácneho druhu chryzantémy, ktorá je zaradená do najstaršieho čínskeho lekárskeho materiálu v kategórii "superior drugs" a je súčasťou výrobkov súvisiacich s hľadaním nesmrteľnosti: „Pri dlhodobom používaní spomaľuje starnutie a predlžuje život,“ hovorí Shennong Ben Cao Jing (The Classic of Herbal Medicine).

Rapuncell iGEL nové foto ESH 2Čo od iGELU možno očakávať?

• klinickými štúdiami preukázateľne dlhšie a hustejšie riasy a obočie

• jednoduchú aplikáciu prstom kam potrebujete

• rýchle vstrebávanie ku korienkom

• možnosť použiť make-up už po 2 - 3 minútach

• výdrž balenia cca 6 mesiacov (pri dennom používaní)

Je vhodný aj pre vás?

Používanie gélu Rapuncell iGEL sa nezakladá na type pokožky, ako šampóny a toniká The GARDEN, ale je vhodné pre akýkoľvek typ pokožky. Prípadne aj pre mužov. A nezabúdajme, že všetko čo vaše vlasy, obočie a riasy potrebujú, rastie v záhrade.

Bc. Adrián Mokriš, spoluautor receptúr

Viac informácií: www.expertnavlasy.sk

logo thegarden hnedá farba HairCell Therapy

1353

Súvisiace články