Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 6. júl 2020

Počuli ste, že škvrny sú nové vrásky?

Ale ako sa dostanú na našu pokožku? A ako sa ich môžeme zbaviť?

Počuli ste, že škvrny sú nové vrásky?

Ale ako sa dostanú na našu pokožku? A ako sa ich môžeme zbaviť? Poďme sa na to pozrieť rad za radom!

Spoločnosť Image Skincare International v rámci komplexnej štúdie sa nedávno spýtala stoviek žien medzi inými aj to, čo ich najviac trápi ohľadom svojej pleti. Jedným z veľkých prekvapení výskumu bolo to, že ženy nad 35 rokov uviedli, že ŠKVRNY ich trápia oveľa viac ako VRÁSKY. Koniec koncov, je to úplne pochopiteľné, pretože vrásky dodávajú našej tvári dôstojnosť, zrelosť a robia nás záhadnými. Na rozdiel od škvŕn, ktoré uberajú z našej krásy! Väčšina žien s nimi každodenne bojuje, aby boli neviditeľné.

1594034059364 iluma 3

Zvyčajne sa škvrny objavujú na pokožke z dvoch dôvodov. Na jednej strane existujú starobné škvrny alebo škvrny pečene – to sú tie malé bodky, ktoré sa objavia po určitom veku, potom sa začnú množiť, rásť a nakoniec sú všade. Sú hormonálneho pôvodu, a nanešťastie, proti nim nie je možné urobiť veľa (alebo doteraz sa nedalo), jednoducho ste museli prijať ich prítomnosť. Druhý dôvod vzniku pigmentových škvŕn je fotostarnutie.

Tieto škvrny sa objavia v dôsledku vystavenia nadmernému slnečnému žiareniu pri opaľovaní alebo návšteve solária. Keď červeň na tvári ustúpi, miestami uvidíme tmavšie fľaky a to sú pigmentové škvrny. Ani jeden zo spomínaných prípadov nie je príjemný. Doteraz sme však nemali na výber. Museli sme tolerovať a akceptovať tento jav. Mohli sme si pomôcť len základovým krémom, aby sme nejakým spôsobom zjednotili tón našej pleti, alebo aby sme viac - menej zakryli tmavohnedé bodky staroby.

1594034060635 iluma 1

Image Skincare, jeden z najunikátnejších produktových radov na trhu, ktorá predáva profesionálne kozmeceutické prípravky, poskytuje skutočne efektívne riešenie týchto dvoch problémov. Skupina výrobkov lluma, slúži na odstránenie pigmentových škvŕn, stôp po akné, pupienkov a problémov fotostarnutia pokožky na základe technológie Vectorize.

Teraz sa pozrime, čo tento malý zázrak dokáže? Ako odstraňuje škvrny?

Iluma blahodarne a účinne pôsobí na pokožku prostredníctvom technológie, ktorá je na trhu jedinečná. Táto technológia sa nazýva „Vectorize“. Podstata technológie spočíva v tom, že zatiaľ čo iné, podobné prípravky sa vstrebajú do pokožky za pár minút a účinkujú približne 1-2 hodiny, počas vektorizácie, bieliace činidlá a mnohé ďalšie účinné prísady pôsobia na pokožke až 48 hodín. Ako šupky cibule pekne rozpadnú jedna po druhej, a účinné látky sa postupne uvoľňujú do našej pokožky.

1594034062263 iluma 2

Nie je nutné natierať pokožku niekoľkokrát denne, krém stačí použiť raz a pleť bude zaručene hydratovaná a jemná, a súčasne aj škvrny začnú blednúť. Okrem toho prípravok je natoľko inteligentný, že pôsobí iba na pigmentové škvrny, a nevybieli ostatné oblasti pokožky.

Použitím všetkých členov rodiny dokážeme urobiť veľký kus práce na našej pokožke!

Pozrime sa teraz na jednotlivých členov ILUMA rodiny!

Čistiaci prípravok na tvár: ILUMA INTENSE LIGHTENING CLEANSER

Sérum: ILUMA INTENSE BRIGHTENING SERUM

Krém: ILUMA INTENSE BRIGHTENING CREME

Peeling: ILUMA INTENSE BRIGHTENING EXFOLIATING POWDER

Očný krém na tmavé kruhy: ILUMA INTENSE BRIGHTENING EYE CREME

Viac informácií: www.imageskincare.sk

1419

Súvisiace články