Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 16. jún 2020

Inteligentná diagnostika pleti

Keby sme vám pred pár rokmi povedali, že umelá inteligencia vám dokáže navrhnúť ideálnu rutinu vstarostlivosti opleť na mieru vašich problémov atypu pokožky, zrejme by ste nám neverili. Znie to ako zo sci-fi filmu, avšak budúcnosť je tu amy si tak môžeme dopriať diagnostiku pleti zpohodlia domova.

Inteligentná diagnostika pleti

Keby sme vám pred pár rokmi povedali, že umelá inteligencia vám dokáže navrhnúť ideálnu rutinu v starostlivosti o pleť na mieru vašich problémov a typu pokožky, zrejme by ste nám neverili. Znie to ako zo sci-fi filmu, avšak budúcnosť je tu a my si tak môžeme dopriať diagnostiku pleti z pohodlia domova. Ako?

Technológie jednoducho ovládli rôzne sféry našich životov. Už nie sú určené len pre nadšencov inovácií a rôznych gadgetov, ale sú navrhnuté do rúk bežných užívateľov akými sme aj my. Ak nám navyše prinášajú benefity v podobe pohodlia a praktickosti, berieme ich všetkými desiatimi. To je aj prípadov novinky z dielne Vichy, ktorá predstavila unikátny algoritmus na analýzu a diagnostiku pleti.

Skinconsult AI bol vyvinutý na základe 15 ročných skúseností v laboratóriách značky, ktoré sa spojili s umelou inteligenciou. Tento algoritmus už stihol získať 3 patenty a na konte má aj 2 výskumy uverejnené v odborných, vedeckých publikáciách.

Ako to funguje?

Stále to znie ako veda, avšak používanie je jednoduché. Jediné, čo na takúto diagnostiku potrebujete je smartfón. Stačí si urobiť selfie a zvyšok už necháte na algoritmus a jeho mágiu. Vyhodnotí stav vašej pleti, pričom dokáže rozoznať 7 typov problémov a to až na 5 úrovniach, s presnosťou až 97%. Vyhodnocujú sa parametre ako level pigmentových škvŕn, rozšírené póry, jemné vrásky, strata jasu či strata pevnosti.

Výsledná hodnota (volá sa matrix) vám povie, v akom stave sa vaša pleť nachádza, čo si následne môžete porovnať s priemerným matrixom žien vo vašom veku. Tu to však nekončí, aby bola diagnostika pre vás prínosná, systém dokáže vyhodnotiť, aké produkty a aktívne látky vaša pleť potrebuje na to, aby vyzeralo čo najlepšie a bola zdravá.

Online diagnostiku pleti na základe umelej inteligencie si môžete vyskúšať tu, alebo nasnímajte QR kód mobilom.

qr vichy

 

 

1790

Súvisiace články