Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 15. jún 2020

collalloc - kolagén, ktorý podporuje krásu, pohyb bez bolesti i celkové zdravie organizmu

O kolagéne ste už určite počuli. Výnimočný potravinový doplnok, ktorý prospieva organizmu v mnohých oblastiach.

collalloc  - kolagén, ktorý podporuje krásu, pohyb bez bolesti i celkové zdravie organizmu

O kolagéne ste už určite počuli. Výnimočný potravinový doplnok, ktorý prospieva organizmu v mnohých oblastiach. Aké druhy kolagénu poznáme, ktorý je pre naše telo najúčinnejší, a ako ho čo najlepšie začleniť do nášho jedálnička sa dočítate v nasledujúcich riadkoch.

Kolagén je bielkovina, ktorá sa v našom tele nachádza vo svaloch, kostiach, koži, cievach, tráviacom ústrojenstve i šľachách. Organizmus človeka produkuje svoj vlastný kolagén, ale s pribúdajúcim vekom sa jeho tvorba prirodzene spomaľuje a zmenšuje. Existuje však ideálny a jednoduchý spôsob ako pomôcť svojmu telu, a to dodať mu kvalitný kolagén formou potravinového doplnku.

Estetické účinky kolagénu

Z estetických účinkov je ako prvým sledovateľným dôsledkom užívania kolagénu zlepšenie kvality pokožky. Spevňuje ju, udržiava jej hydratáciu, pevnosť a dokonca eliminuje vrásky. Dokáže taktiež redukovať celulitídu a strie. Spolu s prichádzajúcim letným obdobím kolagén pokožku pripraví na jej kontakt so slnkom, pravidelným užívaním zabránime spáleninám a predĺži sa efekt zdravej a opálenej pokožky.

collalocc 2

Mnohé zo žien trápia problémy s vlasmi. Vypadávanie, rozštiepené končeky a celkovo oslabený vzhľad vlasov. Kolagén dokáže vyriešiť mnohé z týchto nedostatkov, ktoré môžu začať prejavovať s pribúdajúcim vekom, ale aj pri únave alebo námahe organizmu. Dlhodobým užívaním kolagénu sú vlasy spevnené, majú lesk a celkovo zdravý vzhľad. Rovnako účinne kolagén pomáha pri vyživovaní nechtov. Lámajúce sa a štiepiace sa nechty sú nepríjemným estetickým ale aj zdravotným problémom. Kolagén dodáva nechtom pevnosť a tiež prispieva k ich rýchlejšiemu rastu a odolnosti.

Zdravotné účinky kolagénu

Ak športujete alebo máte radi aktívny pohyb, kolagén je pre vás to pravé. Rovnako aj v prípade, keď už pri pohybe cítite diskomfort, bolesti kĺbov, máte opuchnuté a stuhnuté končatiny. Účinok kolagénu si v tomto prípade predstavte nadnesene ako premazanie nefunkčných pantov vo dverách. Kolagén umožňuje ľahší pohyb, znižuje bolestivosť a opotrebenie kĺbov. Posledné medicínske štúdie dokonca zaznamenali efektívny prínos kolagénu v liečbe osteoartrózy a iných porúch pohybového ústrojenstva.

collalocc 4

Kolagén ma priaznivé účinky aj pre optimálne fungovanie a liečbu ťažkostí v tráviacom systéme. Vytvára totiž ochranný povlak čriev a celého traktu, čím upokojuje sliznice, ochraňuje bunkovú stenu a zásobuje ju liečivými aminokyselinami. Zabraňuje tak prípadným zápalom a podráždeniu, ktoré v oblasti čriev môžu vzniknúť.

Celkovo pôsobí kolagén pozitívne na tvorbu svalovej hmoty, správny metabolizmus a regeneráciu organizmu. Dokáže detoxikovať telo od škodlivých látok, zlepšuje krvný obeh, pomáha tiež uvoľňovať tuk, ktorý sa môže usadzovať v tepnách a cievach a bojuje tak proti vysokej hladine cholesterolu.

Ak sa rozhodnete pomôcť svojmu telu, kondícii i kráse, vyberte si kvalitný produkt kolagénu. Bioaktívny morský kolagén collalloc sa užíva v denných dávkach. V jednej dávke sa nachádza 3300 mg čistého kolagénu v najvyššej kvalite. Obsah vrecúška sa vsype do vody a vypije kedykoľvek počas dňa. Účinok kolagénu sa zvyšuje konzumáciou vitamínu C.

Viac informácií: www.collalloc.com

1303

Súvisiace články