Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 8. jún 2020

V Chironax Medicentre vám pomôžu k dokonalej postave i zdravej pokožke

Chironax Medicentrum je kvalifikované zdravotnícke zariadenie so sídlom v Piešťanoch, ktoré klientom poskytuje služby v oblasti korektívnej dermatológie, chirurgie a plastickej chirurgie. Ide prevažne o ambulantné zákroky a jednodňovú a plastickú chirurgiu.

V Chironax Medicentre vám pomôžu k dokonalej postave i zdravej pokožke

Chironax Medicentrum je kvalifikované zdravotnícke zariadenie so sídlom v Piešťanoch, ktoré klientom poskytuje služby v oblasti korektívnej dermatológie, chirurgie a plastickej chirurgie. Ide prevažne o ambulantné zákroky a jednodňovú a plastickú chirurgiu. Poskytované služby sú kombináciou najmodernejšej laserovej techniky doplnenú o klasické liečebné metódy.

Pre vašu dokonalú postavu - Endermologie® Body LPG

Pred nadchádzajúcimi letnými dňami vám v Chironax Medicentre dokážu pomôcť aj s formovaním vašej postavy a dokonalých kriviek prostredníctvom systému Endermologie® Body LPG. Ide o špeciálne vyvinutú technológiu z endermológie, ktorá predstavuje vedecky dokázané riešenie pre lokalizované miesta vášho tela, ako je tuk, celulitída, ochabnutá pokožka a kontúry. Už po šiestich sedeniach je možné preformovať vaše telo s dlhotrvajúcim efektom. Tajomstvo Endermologie® Body spočíva v tukových bunkách. Endermologie® Body aktivuje lipolýzu (štiepenie a uvoľňovanie tukov) v jadre adipocytu (tukovej bunky).

2

Po uvedených šiestich sedeniach dosiahnete zoštíhlenie, spevnenie a vytvarovanie postavy tam, kde to najviac potrebujete. Toto ošetrenie sa vykonáva výhradne patentovaným prístrojom LPG Cellu M6®Integral. Každé sedenie trvá len 45 minút, pri ktorom sa postupne zlepšuje vaša postava i pružnosť pokožky. Konečne je tu príležitosť, ako odstrániť zatvrdnutý tuk na miestach, o ktorých ste si mysleli, že je to nemožné!

INTEGRAL 009 WOMEN bodytreatment

S prístrojom LPG Cellu M6®Integral Vám teraz v Chironax Medicentre ponúkajú aj ošetrenie pokožky tváre a krku, ktorá sa krásne vypne a zjemní všetky začínajúce vrásky a opuchy. Ošetrenie LPG je možné absolvovať celoročne, zvlášť v letných mesiacoch, aby vynikla vaša postava. Vaše telo bude štíhlejšie, pružnejšie a bude sa cítiť fit.

FotoFinder bodystudio ATBM 13  1 

Žiadne znamienko nám neunikne

Opaľovanie a pobyt na slnku patria medzi obľúbené dovolenkové a letné aktivity. Každý z nás by mal dbať na dostatočnú ochranu pokožky pred škodlivým UV žiarením. Ak ste to v minulosti so slnením prehnali, alebo má k tomu vaša pokožka sklon, určite ste si všimli zvýšenú tvorbu znamienok na vašom tele.

fotofinder bodyscan 375 x 960

Každé znamienko je vhodné raz za rok odborne prekontrolovať a vyhodnotiť. FotoFindem ATBM je DIGITÁLNY DERMATOSKOP - robot, ktorý prostredníctvom programu TOTAL BODY MAPPING zaznamená každú plochu na tele pomocou posuvnej kamery na vertikálnom stojane. Systém tak neprehliadne ani jedno znamienko a vytvorí sériu dvadsiatich snímok spojených s analýzou obrazu. Lekár nemusí vyšetrovať každé znamienko samostatne, ale skontroluje len zmeny, a v prípade potreby použije ručnú kameru pre mikroskopické vyšetrenie znamienok v detaile. Plne automatické robotické skenovanie celého tela trvá len päť minút. Klient následne obdrží detailnú správu v PDF formáte s popisom rizikových nálezov. Skenuje sa aj zdravá koža ako prevencia proti vzniku rakoviny kože. V chirurgicko-laserovom centre Chironax Medicentrum klientom ponúkajú aj šetrné odstránenie znamienok laserom alebo chirurgické odstránenie rizikových nálezov s následnou histológiou. Skenovanie a diagnostiku znamienok je možné absolvovať celoročne.

Viac informácií: www.medicentrumchironax.sk

2333

Súvisiace články