Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 29. máj 2020

AM-PM Beauty s Barborou Bruškovou

Pleť modeliek je častokrát pod omnoho väčšou záťažou astresom. Nájsť si svoj režim, ideálne produkty avytvoriť si správne návyky, môže byť práve preto ešte náročnejšie.

AM-PM Beauty s Barborou Bruškovou

Pleť modeliek je častokrát pod omnoho väčšou záťažou a stresom. Nájsť si svoj režim, ideálne produkty a vytvoriť si správne návyky, môže byť práve preto ešte náročnejšie. Časté líčenie a následné odličovanie, cestovanie a zmena prostredia tomu nepomáhajú. Avšak Barbora Brušková našla odpovede na svoje problémy. Opýtali sme sa jej, čím ju pleť zvykne potrápiť a aké produkty sa jej osvedčili.

@barborabruskova

Môj typ pleti je: Citlivá a skôr suchá ako mastná.

Najväčšie problémy mi robia: Malé jazvičky po vyrážkach, ktoré našťastie postupom času pomaly miznú.

Produkty, ktoré používam ráno: Ako sa zobudím, svoju tvár si opláchnem vodou a nanesiem na ňu krém Ceramidin od Dr Jart+. Na pery mám rada BioKiss od Biologique Recherche. Make-upu mám dosť na foteniach a prehliadkach, preto ak nemusím sama od seba si žiaden nedávam. Ak náhodou potrebujem niečo zakryť, použijem Cicapair od Dr Jart+, ktorý má zároveň SPF faktor.

Dr Jart Ceramidinkrém na tvár Ceramidin, Dr.Jart+ biokissbalzam na pery Biokiss, Biologique Recherche Cicapairzjednocujúci krém s SPF Cicapair, Dr.Jart+

Produkty, ktoré používam večer: Nikdy nejdem spať bez toho, aby som si tvár umyla. Najskôr použijem čistiace mlieko Lait VIP O2 a následne Lotion P50W od francúzskeho Biologique Recherche. Niekedy predtým ako si nanesiem hydratačný krém použijem niektoré z ich sér.

Lait VIP O2 čistiace mlieko Lait VIP O2, Biologique Recherche Lotion P50Wexfoliačné mlieko Lotion P50W, Biologique Recherche

Aby moja pleť bola zdravá a krásna: Snažím sa piť dostatočne veľa vody, zdravo sa stravovať a hlavne dobre sa vyspať.

barbora

Extra boost, ktorý z času na čas pleti doprajem: Aspoň raz za týždeň si dám hydratačnú masku na tvár (napr. Dr Jart+, Magicstripes, Lancôme) a občas si robím jemný peeling (napr. Aesop, Sisley).

magicstripes deep detox detoxikacna maska so spevnujucim ucinkom hydratačná maska Magistripes Aesop Skin Tea Tree Leaf Facial Exfoliant 30g largesuchá zmes na peeling Tea Tree Leaf Facial Exfoliant, Aesop 

Nástroj, na ktorý nedám dopustiť je: Na Vianoce som dostala set face rollera a guashi, ktorý pomáha tvár prekrviť, stimulovať cirkuláciu krvi a zlepšiť pohyb lymfatickému systému. Je to ako masáž a netreba ani nikam chodiť.

roller ruzovej 900xFace roller & guasha, Belovedshop.cz

Mojou najväčšou kozmetickou závislosťou sú: Momentálne sú to určite rozličné sheet masky, ktorým som dlhodobo odolávala. Nejako som im prepadla a naozaj vidím ich účinky.

Foto: archív Barbory Bruškovej, archív značiek

2353

Súvisiace články