Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 22. máj 2020

AM-PM Beauty s Naty Kerny

Každá sme iná, máme odlišné problém aj rôzne typy pleti. To, čo vyhovuje jednej, nemusí druhej.

AM-PM Beauty s Naty Kerny

Každá sme iná, máme odlišné problém aj rôzne typy pleti. To, čo vyhovuje jednej, nemusí druhej. Preto sme sa rozhodli osloviť známe Češky a Slovenky, ktorých sme sa opýtali na ich overené kozmetické produkty, overené triky či najnovšie vychytávky, ktorým podľahli. Veríme, že každá z vás si medzi nimi nájde to, čo pomôže práve jej typu pleti. Rubriku štartujeme s Naty Kerny, ktorá nám prezradila, akú kozmetiku používa ráno a večer, čo jej jej najväčšou kozmetickou závislosťou, a aké beauty problémy ju najviac trápia.

Môj typ pleti je: Normálny s pigmentmi, s ktorými bojujem.

Najväčšie problémy mi robí: Vypadávanie vlasov. Nikdy som ich nemala husté, ale prechádzala som hormonálnou liečbou a vlasy si to odnieslo najviac.

Produkty, ktoré používam ráno: Po prebudení si prepláchnem tvár vodou a dôkladne vyčistím Clearing Clenserom od Envy Therapy, následne použijem Essence Toner od Pyunkang Yul, krém a Inca Inchi olej na tvár od Envy Therapy a akýkoľvek balzam na pery. Spravím si raňajky, umyjem zuby a pred vykročením z domu si spravím ľahký nude makeup.

envy therapy clearing cleanser 5882 5955Clearing Cleanser, Envy Therapy Essence Toner Pyunkang YulEssence Toner, Pyunkang Yul envy therapy inca inchi concentrate 12 5777Inca Inchi Oil, Envy Therapy

Produkty, ktoré používam večer: Večer rozšírim rannú rutinu o odlíčenie, peeling a masku, veľmi som si obľúbila masky značky Glossier. A na spomínané vypadávanie vlasov som objavila kórejskú kozmetiku Tosowoong a vyhovuje mi ich Hair Tonic.

glossiermasky na tvár Glossier  Tosowoong Hair TonicTosowoong Hair Tonic 

Aby moja pleť bola zdravá a krásna: Zvykla som si vyhýbať sa slnku a vždy dostatočne hydratovať. Ak som na dovolenke, osvedčili sa mi minerálne opaľovacie krémy, neupchávajú mi póry ako tie klasické. Mám tiež šťastie, že spolupracujem s Envy klinikou. Pravidelne môžem chodiť na kozmetiku alebo na tvárovú mezoterapiu. S Envy, môžem mojej pleti zabezpečiť najlepšiu starostlivosť.

8CF25CF3 CB51 4A0E 9363 6CF5D95A3ACE

Extra boost, ktorý z času na čas pleti doprajem: Na prvom mieste si vždy doprajem kvalitnú, vyváženú stravu. Milujem smoothies a šťavy. Extra boost si dávam jedine na cestách, rada skúšam lokálne masáže tváre alebo kozmetiky s ich tradičnými produktami.

Produkty/ procedúra/ nástroj, na ktorý nedám dopustiť: Tento rok vyhráva Vitaboost C od Envy, krásne mi ukľudní pleť, počas noci stiahne nedokonalosti a zjednotí tón pleti. 

envy therapy vitaboost c 5813Vitaboost C, Envy Therapy

Mojou najväčšou kozmetickou závislosťou sú: Krémy na ruky, denne si krémujem ruky a lakte pár krát za deň. Nemám rada pocit suchých rúk.

 

 

Foto: archív Naty Kerny, značiek

3131

Súvisiace články