Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 4. máj 2020

Najlepšie Face Rollery na oživenie pleti, zmiernenie napätia a zníženie opuchov

S masážou tváre prichádza dlhý zoznam výhod, ktoré majú priaznivé účinky na našu pleť. Navyše je to perfektný spôsob relaxácie po dlhom anáročnom dni vpráci, kedy tvár potrebuje reset.

Najlepšie Face Rollery na oživenie pleti, zmiernenie napätia a zníženie opuchov

S masážou tváre prichádza dlhý zoznam výhod, ktoré majú priaznivé účinky na našu pleť. Navyše je to perfektný spôsob relaxácie po dlhom a náročnom dni v práci, kedy tvár potrebuje reset. Prinášame vám tie najlepšie nástroje, známe ako „ Face Rollery“ a ich najlepšie využitie pre masáž tváre.

Foto: @rubirdzruiz

Tieto novinky v oblasti beauty doslova zaplavili kozmetický trh a sú považované za dôležitú súčasť našej výbavy v starostlivosti o pleť. Nielenže ich používanie poskytuje príjemné odbúranie stresu, ale má aj mnoho výhod vďaka spôsobu, akým povzbudzuje lymfatickú drenáž. Cvičenie, ktoré posilňuje svaly tváre, zvyšuje prietok kyslíka a uvoľňuje endorfíny. Výsledkom je žiarivá a vypnutá pleť. Čo viac si priať?

Beauty secret

Masážny valček na tvár z pravého polodrahokamu bude perfektným doplnkom k vášmu režimu starostlivosti o pleť, pretože spevňuje kontúry tváre, podporuje elasticitu a svieži vzhľad pokožky. Masážny valček od Beauty Secret môžete použiť na zapracovanie séra, hydratačného krému či pleťového oleja do pleti alebo len tak na čistú pleť. Jadeit žltý kameň podporuje emočnú stabilitu, rovnováhu a harmonizuje vzťahy.

1

Tvárový lifting

Masírujte svoju pleť aj najpredávanejším produktom známym ako „Faciallift“ . Už podľa názvu je jasné, že vašu tvár doslova podvihne a poskytne okamžitý efekt rozjasneného a sviežeho vzhľadu. Jedinečný masážny strojček na tvár od Sarah Chapman napodobňuje rýchle poklepkávanie, zvieranie a jemné štípanie, ktoré patrí k technike Skinesis.

2

Upokojujúce účinky

Face roller Revolution sa už po prvom použití stane pravdepodobne vaším obľúbeným rituálom. Je vhodný pre stimuláciu prietoku krvi na tvári a poradí si aj s opuchmi okolo očí. Masážny face roller je navyše veľmi príjemný a pri pravidelnom používaní dokáže zmierniť vzhľad tzv. druhej brady. Jadeit, z ktorého je valček vyrobený, zostáva po kontakte s pokožkou chladný a navyše má upokojujúce účinky, čo ocení napätá pokožka.

3

Na tvár aj telo

Roller na tvár od Esker Beauty je vynikajúci spôsob, ako zaviesť masírovanie tváre do vašej nočnej či rannej rutiny. Vyrobený z tradičného Xiuyan Jade, valček Allover sa dá použiť kdekoľvek na tele na podporu regenerácie buniek a uvoľnenie napätia. Navyše vás očarí aj jeho dizajn, ktorý určite poteší aj ako darček priateľovi.

4

Symbol krásy

Valček a masážna pomôcka guasha pre zdokonalenie výsledného efektu. Obe pomôcky vychádzajú z tradičnej čínskej medicíny a sú vytvorené z kameňa Ruženín, ktorý je symbolom lásky a krásy. Gua sha je kameň určený k masáži tváre i tela. Tvar kameňa je špeciálne navrhnutý tak, aby sa čo najlepšie prispôsobil tvári a telu. Pružnosť pleti, redukcia mimických vrások a zbavenie sa toxínov pleti sú benefity, kvôli ktorým sa zaručene oplatí vyskúšať tieto zázraky.

5

S textúrou

Masážny valec s tvarovaným nefritom, ktorý dodáva energiu. Masáž tváre s touto pomôckou pomáha produktom preniknúť hlbšie do pleti. Funguje tak, že oživuje a privádza žiarivosť a lesk späť do vašej pokožky. Face roller s textúrou je neinvazívny a dostatočne jemný na to, aby fungoval aj pre citlivú pokožku.

6

Masážna hlavica pre zvýraznenie kontúr

Niekoľko minút denne pomocou masážnej hlavice na tvár a dosiahnete výsledky akými sú zrýchlenie cirkulácie, zníženie opuchov a v neposlednej rade rozjasnená pleť. Toto vreckové zariadenie od estetickej lekárky Joanna Czech je vyrobené z chladenia zinkových a hliníkových zliatin v siluete, ktorá uľahčuje manévrovanie po kontúrach tváre a krku. Používajte ho s čistiacimi olejmi a esenciálnymi krémami, pre bezchybný výsledok.

7

Ochladenie pokožky

Obojstranný nástroj Omoroviczy je vyrobený z ružového kameňa, ktorý ochladzuje pokožku, zvyšuje krvný obeh a znižuje opuchy. Používajte ho samostatne alebo so svojimi obvyklými výrobkami pre starostlivosť o pleť . Valec poskytuje optimálnu absorpciu esenciálnych olejov či výživných krémov. Menší koniec je ideálny pre ťažko dostupné miesta, napríklad pod očami či v okolí nosa.

8

Ako správne používať Face Roller?

Pred použitím rolleru je dôležité, aby bola dôkladne vyčistená nielen pleť, ale aj valček. A to z dôvodu nezanesenia pórov či rozšírenia akné. Následne na pleť naneste olejček, denný krém alebo sérum. Valčekom premasírujte celú tvár aj krk, každé miesto najmenej trikrát. Pohyby robte najlepšie jedným smerom, ideálne smerom von a nahor, aby sa opuchnuté časti pokožky odvodnili. Väčším valčekom masírujte plochy ako čelo a líca. Menším naopak okolie očí, úst a nosa.

9

Foto: archív značiek, Instagram

1477

Súvisiace články