Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 20. apríl 2020

Luxusná prírodná kozmetika, ale aj miesto poznania a inšpirácie

Na začiatku to bol len sen – sen ovytvorení niečoho, čo bude jedinečné, bude svojich tvorcov tešiť a baviť. Vášeň azapálenie pri výnimočnej prírodnej kozmetike sa vpriebehu troch rokov zmenili na miesto, ktoré má názov BIOVELL.

Luxusná prírodná kozmetika, ale aj miesto poznania a inšpirácie

Na začiatku to bol len sen – sen o vytvorení niečoho, čo bude jedinečné, bude svojich tvorcov tešiť a baviť. Vášeň a zapálenie pri výnimočnej prírodnej kozmetike sa v priebehu troch rokov zmenili na miesto, ktoré má názov BIOVELL. BIOVELL ako priestor, kde sa na jednom mieste stretáva kvalita, čistota a luxus.

Starostlivo sa tu pre vásvyberajú a testujú všetky značky, aby ste na vlastnej koži pocítili výnimočnosť ingrediencií obsiahnutých v týchto produktoch. Predstavujeme vám komplexnú starostlivosť o vašu pokožku a pery, ktorú nájdete v

V BIOVELLi nerobia kompromisy pokiaľ ide o čistotu ponúkaných produktov. Všetky produkty sú bez konzervačných látok, sulfátov, petrochemických prísad, umelých vôní, EDTA, silikónov, benzylalkoholu, hliníka, syntetických farbív a triklosanu.

Samotné pôsobenie prírodných prípravkov a ich terapeutických účinkov dodáva vašej pokožke skvelý vzhľad a hydratáciu. Každá ingrediencia v produktoch je prísne vyberaná na základe jej terapeutických a regeneračných vlastností, ktoré pomáhajú vyživovaťpokožku,telo a myseľ. Produkty obsahujú množstvo jedinečných rastlín a bylín, ktoré prekypujú antioxidačnými a liečivými vlastnosťami.

foto do clanku 1

To, čo je zdravé, výživné a terapeutické by malo byt taktiež luxusné. Chuť, vôňa, dotyk a vlastná energia kozmetického sortimentu aké nájdete v BIOVELLi sú zámerne a starostlivo spracované tak, aby zážitky z krásy boli vždy gastronomickým, čuchovým a hmatovým potešením.

V BIOVELLi presadzujú myšlienku, že luxusná krása by mala byt vždy etická, preto ponúkaný sortiment neobsahuje živočíšne prísady a produkty nikdy neboli testované na zvieratách.

V sortimente spoločnosti BIOVELL nájdete medzinárodne známe a uznávané luxusné značky kozmetiky, napríklad austrálsku prírodnú kozmetiku zameranú na starostlivosť o pleť Edible Beauty Australia, americkú prírodnú kozmetiku zameranú na starostlivosť o pery Henné Organics a taktiež americkú prírodnú dekoratívnu kozmetiku Hynt Beauty.

Predstavujeme vám: 4 kroková starostlivosť

Pri množstve dostupných produktov starostlivosti o pleť, je ťažké určiť čo naša pokožka skutočne potrebuje. Preto vznikol systém založený na štyroch krokoch, ako nevyhnutný základ prirodzenej starostlivosti o pleť.  Tieto štyri produkty dodajú vašej pokožke základy, aby ju udržali žiarivú, hladkú a aby ju chránili vo dne aj v noci. Tento systém je zároveň zameraný na zefektívnenie každodenného režimu starostlivosti o pleť a rovnako uľahčuje pomyselný začiatok a udržiavanie rutinnej starostlivosti o pleť.

No.1 BelleFrais čistiace mlieko - Jemný čistiaci prostriedok na báze kokosového mlieka, ktorý odstraňuje povrchové nečistoty a zanecháva pokožku sviežu, vyváženú a hydratovanú.

Belle Frais Cleansing Milk gallery 1

No.2 Citrus Rhapsody pleťové tonikum - Pleťové tonikum a osviežujúci sprej v jednom. Je maximálne povznášajúci a osviežujúci.Poskytuje okamžité rozžiarenie, oživenie a posilnenie pleti.

Citrus Rhapsody Toner Mist gallery 2

No.3 ExoticGoddess sérum proti starnutiu pleti - Špičkové sérum pre podporu mladosti a krásy. Špeciálny elixír pre pleť, ktorý pôsobí na zlepšenie vypnutia pleti, pre rozžiarenie a vzhľad hladkej pleti.

Exotic Goddess Ageless Serum gallery 3

No.4 VanillaSilk hydratačný krém - Tento luxusný hydratačný krém má hodvábnu konzistenciu a dodáva pokožke explóziu hydratácie. Je dôležitýmzáverečným krokom rutinnej starostlivosti o pleť. Hydratuje a viditeľne zvyšuje pevnosť a plnosť pokožky pomocou jedinečnej zmesi hydratačných prísad vrátane kakaového masla, bambuckého masla a oleja zo semiačok Camellia.

Vanilla Silk Lotion gallery 4

Ocenený produkt

GoldRush balzam na oči

Ľahký očný krém, ktorý vaše oči dokonale rozžiari.Tento krém bol navrhnutý tak, aby pomáhal pri znižovaní opuchov očí a pri vyhladzovaní a omladzovaní okolia očí, aby tieto zostali jasnejšie, žiariace a nabité energiou.

Gold Rush gallery 5

Viac informácií: www.biovell.sk

1662

Súvisiace články