Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 18. marec 2020

Je to nepopierateľný fakt, zbožňujeme dobrú face masku. A nie sme sami.

Ak môžeme považovať tisícky maskových selfie na Instagrame za relevantný údaj, popularita tohto trendu v starostlivosti o pleť rozhodne naberá na popularite. Dnešné masky ponúkajú pleti seriózny prínos s cielenými systémami transferu účinkov a koncentrovanými zložkami.

Je to nepopierateľný fakt, zbožňujeme dobrú face masku. A nie sme sami.

Ak môžeme považovať tisícky maskových selfie na Instagrame za relevantný údaj, popularita tohto trendu v starostlivosti o pleť rozhodne naberá na popularite. Dnešné masky ponúkajú pleti seriózny prínos s cielenými systémami transferu účinkov a koncentrovanými zložkami. Správny maskový režim prospieva každému typu pleti.

 

 

 

Detoxikačná maska pleť rozjasní a očistí, zatiaľ čo hydratačné masky znásobia hydratáciu a vyživia pleť tak, aby bola jemná, hebká a žiarivá. Nech sa páči, túto jar sa s vami podelíme o štyri nové masky od IMAGE SKINCARE pre žiarivú a pružnú pleť. Obrázok so ženou, ktorá má aplikovanú masku na tvári.

 

I MASK firming transformation mask

Táto trblietavá modrá maska dvíha latu domácej starostlivosti o pleť. Je doplnená o výťažok z vzácneho horského čierneho korenia, vďaka ktorému dodáva pleti vystavenej stresu šťastný, zdravý a žiarivý vzhľad.

 

Lifestyle 1

 

Ako to funguje? Výťažok z horského čierneho korenia podporuje zdravie pokožky, jej schopnosť odolávať voči stresu a prekonávať jeho viditeľné účinky ako sú zašednutá pleť či dehydratácia. Jojobové perličky jemne odstraňujú zašednutosť a zanechávajú pocit pevnej, hladkej a pružnej pleti.

 

 

I MASK purifying probiotic mask

Ako smoothie pre Vašu pleť, táto detoxikačná maska vyživuje a posilňuje, dodáva blahodarné účinky probiotík, superovocia a zeleného ílu.

 

Image2 3

 

Ako to funguje? Probiotická zmes na báze jogurtu podporuje prirodzenú flóru pokožky, čím pomáha pleti znovu nadobudnúť rovnováhu. Brazílsky zelený íl bohatý na minerály a aktívne uhlie zbavujú pleť nečistôt a zjemňujú ju. Superovocie bohaté na antioxidanty ako acai, mangostána, goji a granátové jablko dodávajú pleti výživu.

 

 

 

I MASK anti-aging hydrogel sheet mask

Jedinečným systémom transferu hydrogelu táto maska uzatvára v pleti komplex rozjasňujúcich zložiek a zložiek, ktoré spomaľujú starnutie, čím podporuje vzhľad hladkej a žiarivej pleti.

 

I MASK antiaging hydrogel sheet mask 2

 

Ako to funguje? Koncentrovaná infúzia peptidov a rozjasňujúcich rastlinných výťažkov premenia vzhľad zašednutej a vyčerpanej pleti. Účinné antioxidanty pomáhajú vyhladiť jemné linky a vrásky. Voda z vulkanických prameňov Onsen-Sui a Jeju doprajú pleti hydratáciu bohatú na minerály.

Tip: Skvelá príprava na víkendový výlet alebo večernú zábavu mimo domu.

 

 

I MASK hydrating hydrogel sheet mask

S rovnako vyspelým dizajnom ako pri maske spomaľujúcej starnutie, aj Hydrating Hydrogel Sheet Mask pomáha pleti načerpať hydratáciu a dosiahnuť svieži žiarivý vzhľad. Poskytuje dokonalú starostlivosť, okamžité osvieženie a oživenie zašednutej a vyčerpanej pleti.

 

I MASK hydrating hydrogel sheet mask 1

 

Ako to funguje? Voda z vulkanických prameňov Onsen-Sui a Jeju uhasia smäd pokožky výdatnou hydratáciou a zanechajú ju vláčnu, sviežu a oživia ju. Esenciálne aminokyseliny a antioxidanty majú vyživujúce a upokojujúce účinky, dodajú pleti žiarivý vzhľad.

Tip: Skvelá po cestovaní, pri prejavoch pásmovej choroby na pleti alebo po dlhom vyčerpávajúcom dni.

 

IMAGE® Skincare je značka klinickej kozmetiky, ktorá vychádza z potvrdených aktívnych a smartbotanických zložiek. Inovuje účinné látky, kombinuje prelomové technológie a prirodzene účinné zložky, ktoré preukázateľne podporujú viditeľné dlhodobé zdravie pokožky. Prípravky Image sú pripravované dôkladne a predovšetkým efektívne, pokiaľ ide o dosahovanie skutočných výsledkov.

 

Viac informácií: www.imageskincare.sk

 

1400

Súvisiace články