Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 5. marec 2020

Oáza pokoja, relaxu, ale aj inovatívny prístroj na spevnenie svalstva na celom tele

Kozmetický salón Luxury Glamour Beauty Institut je malým kúskom raja na Zemi. Za jeho dverami na vás čaká naozajstná oáza pokoja a relaxu.

Oáza pokoja, relaxu, ale aj inovatívny prístroj na spevnenie svalstva na celom tele

Kozmetický salón Luxury Glamour Beauty Institut je malým kúskom raja na Zemi. Za jeho dverami na vás čaká naozajstná oáza pokoja a relaxu. Je miestom, kde každá správna žena zabudne na všetky svoje starosti a naplno si vychutná všetko, čo sa tu pre ženy ponúka. 


Každý z nás je iný a preto máme aj odlišné potreby. V salóne Luxury Glamour Beauty Institut sa postarajú o to, aby ste odchádzali s úsmevom a radi sa sem znovu vracali. 


DSC 1852 DSC 1850

V Luxury Glamour na vás čaká profesionálny prístup a prístroje na špičkovej úrovni. Jedným z nich je prevratná novinka Emshape. Je to klenot medzi všetkými doposiaľ dostupnými estetickými strojmi a prístrojmi. Ide o geniálny prístroj, ktorý buduje svalstvo a zároveň spaľuje tuk v problematickej oblasti. 20 tisíc kontrakcií (čo sa rovná 20 tisícom "brušných sklápačiek") v priebehu 30 minút vám zaručí krásne pevné brušné svaly, ktoré uvidíte už po štyroch ošetreniach.


EMShape Duo right side 2

Emshape funguje na báze vysoko výkonnej elektromagnetickej energie, je certifikovaný, absolútne bezpečný a okrem iného dokáže pomôcť aj pri oslabených svaloch panvového dna, ktoré trápia ženy najmä po tehotenstve. V Luxury Glamour si môžete tento originálny prístroj vyskúšať na vlastnej koži. Okrem toho tu na vás čaká komplexná starostlivosť o tvár, telo, nechty a vlasy. Ak zatúžite po novom a upravenom obočí, čistej a zdravej pleti alebo si chcete dopriať masáž, ste tu správne. 


DSC 1828

IMG 20191216 152120 882Všetko pod jednou strechou, v krásnom štýlovom prostredí, pod vedením majiteľky a zároveň  profesionálnej kozmetičky, nechtovej dizajnérky a vizážistky Zuzany Remeníkovej. Pochváliť sa môže desiatkami ocenení, na svojom konte má tiež niekoľko desiatok kurzov, školení a stáží.


Vo svojom salóne sa riadi heslom "Vaša krása je naša práca!" a to platí aj v jej osobnom živote. Svoju prácu miluje, vykonáva ju naozaj svedomito a dôsledne, a ku každému klientovi pristupuje individuálne a s ohľadom na jeho potreby. Aj preto ju vyhľadávajú ženy nielen z blízkeho okolia, ale často za jej odbornými znalosťami cestujú aj zo vzdialenejších kútov. 


Dvere tu majú otvorené aj páni, o tom netreba ani na chvíľu pochybovať. Naopak, treba prísť a zažiť!

Viac informácií: www.luxuryglamour.sk

www.instagram.com/luxuryglamoursk/

2857

Súvisiace články