Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 27. február 2020

Nič neupúta viac, ako krásny úsmev

Krásne a biele zuby patria dnes k trendom starostlivosti o naše zdravie aj image. Nejde pritom o novinku posledných rokov, bieliť chrup sa snažili aj naši predkovia v minulosti.

Nič neupúta viac, ako krásny úsmev

Krásne a biele zuby patria dnes k trendom starostlivosti o naše zdravie aj image. Nejde pritom o novinku posledných rokov, bieliť chrup sa snažili aj naši predkovia v minulosti. Používali na to síce úplne iné, a nie vždy najvhodnejšie prostriedky, ale rovnako ako my sa snažili o zdravý a krásny vzhľad zubov. V súčasnosti máme širokú škálu bezpečných a účinných prostriedkov, ktoré si môžeme aplikovať sami a v domácom prostredí.

Aké konkrétne produkty a procedúry sa na našom trhu vyskytujú, a ktoré z nich sú vhodné pre koho si rozoberieme v nasledujúcom rozhovore so špecialistkou Kristinou Anacker, ktorá sa zaoberá distribúciou kozmetických prípravkov a poradenstvom pre zdravý chrup.

Komu by ste odporučili domáce bielenie zubov?

Bielenie zubov by som odporučila všetkým, ktorí chcú mať úsmev o čosi krajší. Veď povedzme si, nie je nič, čo upúta viac ako pekný úsmev.

Uveďte nás prosím do obrazu, existujú pasty, prášky, pásiky, dokonca led svetlo na bielenie zubov, ako sa v tejto ponuke orientovať?

Set s LED svetlom, set bez svetla a bieliace pásiky sú produkty určené na bielenie zubov. Záleží od stupňa sfarbenia zubov, ktorý produkt si zvolíte. Set s LED svetlom vybieli zuby o 14 odtieňov, set bez svetla o desať a bieliace pásiky o osem odtieňov. Bieliace prášky a pasty sú zase vhodné na udržanie bielych zubov.

3d black box jar 3d white box jar

Aké produkty sú vhodné na bielenie zubov, ktoré si budeme vykonávať doma?

Všetky sety, ktoré obsahujú gél, čiže set s LED svetlom, set bez svetla a bieliace pásiky.

Na čo treba dávať pozor, či už pri výbere produktov alebo pri samotnej aplikácii produktov?

Bielenie s produktami SmilePen je bezpečné na domáce bielenie, keďže neobsahuje peroxid. Napriek tomu treba dbať na to, aby sme bielili zuby bez kazov. Produkty SmilePen boli vyvinuté v Švajčiarsku v spolupráci so švajčiarskymi zubármi. Je to inovatívna technológia bielenia zubov v pohodlí domova.

SmilePen Professional Kit

Ako často je možné si zuby bieliť?

Opakovať bielenie môžeme podľa potreby, ale spravidla nie je nutné ich bieliť častejšie ako raz za rok

Aká je starostlivosť o zuby po vybielení, treba dbať na niečo špeciálne?

Na udržanie bielej farby zubov odporúčam vyhnúť sa konzumácii farebných nápojov ako je káva, červené víno alebo smoothie z červeného ovocia. Taktiež fajčenie ovplyvňuje značne farbu zubnej skloviny.

Viac informácií: www.amanismile.sk

Instagram: @hviezdny.usmev

1274

Súvisiace články