Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 17. február 2020

Vyskúšajte 3 odtiene nefalšovanej krásy

Vonkajšia krása a mladosť sú to, o čo sa dnes snaží každá jedna žena, aj muž. Avšak zmenám súvisiacim s vekom a starnutiu pokožky sa nedá vyhnúť, bez ohľadu na to, ako veľmi sa o to snažíte.

Vyskúšajte 3 odtiene nefalšovanej krásy

Vonkajšia krása a mladosť sú to, o čo sa dnes snaží každá jedna žena, aj muž. Avšak zmenám súvisiacim s vekom a starnutiu pokožky sa nedá vyhnúť, bez ohľadu na to, ako veľmi sa o to snažíte. Vrásky sa na vašej tvári skôr alebo neskôr určite objavia, ale to neznamená, že ich príchod nemôžete oddialiť. Za týmto účelom však budete musieť viesť nerovný boj s pružnosťou pleti, postavou a inými nedokonalosťami.

 

Moderná kozmetológia vám pre starostlivosť o pokožku a omladenie ponúka veľké množstvo účinných riešení, ale nie vždy sa dajú účinky a viditeľné výsledky zaručiť bez použitia chémie. My sme však pre vás našli tri veci, ktoré na vyvolanie pozitívnych emócií a zaručenie krásneho vzhľadu až tak veľa syntetiky nepotrebujú.

Kvalitná káva „vyhladí“ vaše vrásky

Aby bola vaša pleť dokonale pružná a krásna, mali by ste sa o ňu samozrejme pravidelne starať už od mladého veku. Z nejakého dôvodu si ale mnoho žien myslí, že pokožka si vyžaduje starostlivosť až od veku 35 rokov, kým sa nezačnú objavovať prvé vrásky. Tento prístup ale nie je správny.

Proces biologického starnutia kože začína od 18-20 rokov. Takéto skoršie starnutie sa vysvetľuje vplyvom okolitých podmienok, častých chorôb, zlou výživou, nedodržiavaním správnych denných postupov, výrobkami nízkej kvality atď. A hoci zmeny nie sú okamžite viditeľné, v budúcnosti sa určite prejavia.

Okrem množstva pozitívnej energie sa o lepší stav pokožky postará aj kvalitná káva. Nejedna štúdia potvrdila, že za to môže najmä obrovské množstvo antioxidantov, ktoré kávové zrná obsahujú. Okrem príjemnej chuti tak môžete počas pitia jej optimálneho množstva získať aj pleť bez vrások.

Med prospeje vašej štíhlej línii

Med je skutočný dar prírody, zdravý a chutný, plný vitamínov a minerálov. Práve preto odborníci na výživu odporúčajú nahradiť pri chudnutí cukor týmto voňavým a sladkým zázrakom.

Kvalitný včelí med obsahuje vitamíny skupiny C, B, kyseliny listovej a karoténu, ktoré sú potrebné na udržanie imunity, aktiváciu metabolických procesov a upokojenie nervového systému. Jeho hodnota spočíva v tom, že steny žalúdka ho ľahko absorbujú a dodávajú do krvi všetky užitočné a liečivé látky vo svojom zložení.

Jedným z najúčinnejších receptov, ktorý môžete užívať každý deň, je zriedenie čajovej lyžičky medu v pohári teplej vody alebo čaju, podľa chuti doň pridajte citrón, štipku škorice alebo zázvor.

Krásne vybielené zuby rozžiaria každú tvár

Nielen pleť a štíhla postava z nás robia dokonalé bytosti. Celou podstatou je dôkladná starostlivosť o celé telo, ktorou dávame okoliu najavo, že nám záleží nielen na kráse, ale aj zdraví.

Veľmi veľkým zrkadlom nášho zdravia sú aj zuby. Preto, ak nechcete, aby vás na základe ich vzhľadu niekto posudzoval a netrápili ste sa kvôli nepríjemnej bolesti, dbajte na pravidelné bielenie zubov, ktorému predchádza dôkladné čistenie. Vyskúšajte a uvidíte, že pri správnom prístupe a starostlivosti sa efekt určite dostaví.

994

Súvisiace články