Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 10. február 2020

Zvládnite večernú rutinu starostlivosti o pleť na jednotku

Naša pleť sa počas noci regeneruje. Počas tejto dôležitej regeneračnej fázy pokožka takpovediac spúšťa reset a dostáva sa do fázy zameranej na korekciu a obnovu.

Zvládnite večernú rutinu starostlivosti o pleť na jednotku

Naša pleť sa počas noci regeneruje. Počas tejto dôležitej regeneračnej fázy pokožka takpovediac spúšťa reset a dostáva sa do fázy zameranej na korekciu a obnovu. Je to ideálny čas na aplikovanie sér a nočných regeneračných krémov. Navyše, hladina ľudských rastových hormónov počas noci dosahuje maximum, čo napomáha podpore bielkovinových štruktúr, ktoré sú kľúčovým faktorom pevnej a pružnej pokožky.

Počas noci sa tiež ponúka príležitosť využiť zložky, ktoré najlepšie pôsobia práve v tejto fáze dňa, keďže zvyšujú citlivosť pleti na slnečné žiarenie. Patria k nim retinol a alfa-hydroxy kyseliny, konkrétne napríklad kyselina glykolová a kyselina mliečna. Experimentujte podľa odporúčania Image SKINCARE špecialistov na starostlivosť o pleť s vrstvami týchto zložiek počas noci a nezabudnite denne používať ochranný faktor SPF 30 alebo vyšší, aby ste pleť chránili pred škodlivým vplyvom UV žiarenia.

Dvadsiatničky

V tomto veku je ten správny čas na preventívne kroky proti prvým známkam starnutia. Kožné problémy môžu zahŕňať aj viac či menej časté výsevy, preto je potrebné zamerať sa na udržiavanie rovnováhy zmiešanej pleti. Ormedic balancing bio-peptide crème je ľahký krém ideálny pre preventívny režim. Obsahuje komplexnú zmes antioxidantov a rastlinných výťažkov, pomáha obnoviť rovnováhu pleti. Ageless total resurfacing masque obsahuje kombináciu AHA a BHA exfoliantov, mikrokryštáliky, ktoré jemne odstraňujú odumreté časti pokožky, spôsobujúce výskyt vyrážok.

image 1

Tridsiatničky

Prvé známky starnutia sa na pleti prejavia často už počas 30-ky v podobe jemných liniek, tmavých škvŕn, zašednutej pleti a dehydratácie. Zamerajte sa na tieto príznaky svetelného poškodenia a spomaľte tvorbu prvých vrások. Večerná aplikácia antioxidačného séra vám pomôže pri ochrane pleti proti prejavujúcim sa zmenám. VITAL C hydrating anti-aging serum je hodvábna, ľahká formula, ktorá rozžiari pleť a poradí si aj so začervenaním, suchou a dehydratovanou pleťou či jemnými linkami. ILUMA intense brightening crème vďaka kapsulovým rozžiarujúcim účinným látkam na rastlinnej báze pomáha pri zosvetlovaní tmavých škvŕn.

image 3

Štyridsiatničky

Začnite venovať pozornosť prirodzenému úbytku kolagénu a elastínu z oporných štruktúr pleti, ktoré môžu viesť k rednutiu hustoty a elasticity pokožky a k výskytu nových jemných liniek a vrások. Špeciálna kapsulová forma Kem Spheres retinolu v produkte Ageless total repare crème pôsobí proti vráskam, pričom minimalizuje mieru citlivej reakcie. The MAX stem cell serum eliminuje viditeľné dôsledky environmentálneho znečistenia. Revolučná VectorizeTechnology© zabezpečuje dlhodobé uvoľňovanie komplexných zložiek, peptidov, ovocných a kvetinových kmeňových buniek, ktoré zmierňujú výskyt jemných liniek a iných známok starnutia pleti.

image 4

Päťdesiatničky

Jemné linky nahrádzajú hlbšie, výraznejšie vrásky a záhyby a strata elastínu má za dôsledok ovisnutú a uvoľnenú pleť. S oslabením oporných štruktúr pokožky sa objavuje strata kontúr a objemu. Pleť môže strácať aj schopnosť zadržiavať vlhkosť. The MAX stem cell crème je bohatý na peptidy, kmeňové bunky alpských rastlín a vysoko účinných rastlinných extraktov, ktoré pleti dodávajú potrebné živiny a schopnosť čeliť vráskam. Ageless total retinol-A crème obsahuje koncentrovanú zmes vitamínu A a kyseliny glykolovej, čím prispieva k revitalizácii vzhľadu starnúcej pokožky a bambucké maslo udržiava životodarnú vodu v pokožke.

image 5

Viac informácií: www.imageskincare.sk

1121

Súvisiace články