Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 5. február 2020

Huda Kattan rozširuje svoje kozmetické impérium

Huda Kattan je stelesnením úspešnej beauty influencerky, ktorá to dotiahla omnoho ďalej ako ksponzorovaným príspevkom. Jej kariéra odštartovala vďaka tutoriálom, vktorých svojim fanúšikom ukazovala kreatívne postupy líčenia, čo ju priviedlo kzaloženiu vlastnej značky dekoratívnej kozmetiky Huda Beauty aneskôr značky parfumov KAYALI.

Huda Kattan rozširuje svoje kozmetické impérium

Huda Kattan je stelesnením úspešnej beauty influencerky, ktorá to dotiahla omnoho ďalej ako k sponzorovaným príspevkom. Jej kariéra odštartovala vďaka tutoriálom, v ktorých svojim fanúšikom ukazovala kreatívne postupy líčenia, čo ju priviedlo k založeniu vlastnej značky dekoratívnej kozmetiky Huda Beauty a neskôr značky parfumov KAYALI. Teraz svoju lásku ku kozmetike rozširuje až do starostlivosti o pleť. Uvádza totiž značku Wishful.

Meno Hudy je jednoducho vo svete kozmetiky obrovským pojmom. Teraz sa jej vášeň pre tento priemysel odzrkadlí v ďalšej kozmetickej značke. „Vyskúšala som stovky produktov, bola som v kontakte s mnohými dermatológmi a expertmi, takže viem presne čo funguje a čo nie,“ vysvetľuje Huda. Samotná influencerka a podnikateľka mala dlho problém s dospeláckym akné, hyperpigmentáciou a jazvami, takže sa snažila prísť na to, čo pre takéto problémy funguje. Ako fanúšikovia Hudy vedia, práve nedokonalá pleť bolo to, čo ju priviedlo k make-upu, ktorý sa pre ňu stal ochranným štítom. „Začala som sa líčiť lebo som potrebovala mať pocit, že to mám pod kontrolou. Keď sa vaša pleť začne vyhadzovať, chce tým niečo povedať.

1

Inšpiráciou na založenie línie starostlivosti na pleť jej bola rhinoplastika. Hneď po operácii vedela, že sa musí čím skôr vrátiť ku natáčaniu videí, a aby sa čo najskôr dala dokopy, odšťavovala si 5 dní po sebe ananásy, ktoré sú bohaté na enzýmy. Keď si dala dole dlahu, na nose neboli takmer žiadne známky po tomto obrovskom zásahu, nos sa veľmi rýchlo zahojil. Vtedy jej napadlo, že práve enzýmy by mohli byť cestou k lepšej, zdravšej pleti. Najskôr to začalo DIY ananásovou maskou a vyvrcholilo to v prvom produkte Yo Glow Enzyme Scrub. Podľa Hudy je to must-have produkt skutočne pre každého, pleť okamžite a hlboko zregeneruje, rozjasní a oživí. Vďaka obsiahnutým ovocným kyselinám AHA a kyseline BHA tiež odstraňujete odumreté bunky, vyrovnávate tón pleti a vyrovnávate škvrny.

2

Línia Wishful bude samozrejme obsahovať omnoho viac produktov, a Huda hovorí, že jej cieľom je, aby sa každý cítil krásny. Do predaja sa dostane už tento mesiac, no na Waitliste je už niekoľko tisíc ľudí. V predaji bude na stránkach ShopHudaBeauty.com.

 

950

Súvisiace články