Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 13. január 2020

Účinné kozmetické produkty bez chemických prísad

V dnešnej dobe, keď ekológia nie je výsadou, ale nutnosťou, a keď je chémia všadeprítomná, či už je to vo vode, vzduchu či pôde, pokúšame sa pomôcť tým ľuďom, ktorí sa rozhodli ísť ekologickejšou cestou. Prírodný minerálny krycí korektor Barely Beige Pre ľudí, ktorým záleží na ekológii a vlastnom zdraví by sme chceli predstaviť webový portál a online e-shop www.krasabezchemie.sk.

Účinné kozmetické produkty bez chemických prísad

V dnešnej dobe, keď ekológia nie je výsadou, ale nutnosťou, a keď je chémia všadeprítomná, či už je to vo vode, vzduchu či pôde, pokúšame sa pomôcť tým ľuďom, ktorí sa rozhodli ísť ekologickejšou cestou.

Prírodný minerálny krycí korektor Barely Beige 

Pre ľudí, ktorým záleží na ekológii a vlastnom zdraví by sme chceli predstaviť webový portál a online e-shop www.krasabezchemie.sk. Ponúkame zdravé a ekologické a bio kozmetické produkty pre ženy, mužov i tehotné ženy.

Už tri roky sa staráme o svojich zákazníkov a snažíme sa im ísť v ústrety,
keďže zdieľame spoločnú myšlienku. Náš portál www.krasabezchemie.sk nie je len o kráse a ekológii ale aj o zdravom životnom štýle.

Nájdete tu široké spektrum produktov na starostlivosť o tvár -  (čistenie pleti, starostlivosť o očné okolie), telo (sprchové gély, depilácia a epilácia) i dekoratívnu kozmetiku - (makeup a BB krémy, bronzery, tonery, podkladové bázy, lícenky i rúže). Ak máte problém s pokožkou, či už ide o citlivú pokožku, rozšírené žilky a akné, máme tovar s vynikajúcimi účinkami a dobrými výsledkami aj na tieto kožné špecifiká.

Balzam na pery Cherry blossom krasabezchemie.sk2Balzam na pery - Le papier - CHERRY BLOSSOM Ruz na pery matny Classy krasabezchemie.sk2Rúž na pery - Le papier - CLASSY
bio rescueBio Rescue balzam na problematickú pleť bio rescue 2Bio Rescue balzam na problematickú pleť

Ponúkame aj produkty určené na starostlivosť o vlasy - masky podporujúce rast vlasov aj špeciálne farby na vlasy samozrejme tiež bez chemických súčastí, toxínov, a ťažkých kovov. Samostatnou skupinou výrobkov sú produkty určené na intímnu hygienu ženy - vyrábané zo 100 % bio bavlny. V ponuke obchodu nájdete aj širokú paletu pomôcok, ako napríklad rôzne druhy štetcov, zubné kefky i rukavice. Ku kozmetickým produktom sú v ponuke aj vzorky, ktoré nájdete v menu Dekoratívna kozmetika - vzorky produktov.

Sprchovy luxusny gel krasabezchemie.skZuii Bio luxusný hydratačný sprchový gél Screenshot 2020 01 07 at 08.57.24Levanduľová kvetinová voda

Práve v týchto dňoch uvádzame na trh novú sadu vegánskych balzamov a rúžov na pery, ktoré sú 100% bez plastov. Sú v rôznych produktových variáciách. Okrem toho prichádzame s novým druhom darčekových balení, kde ponúkame tovar za výhodnejšiu cenu.

Navštívte nás na www.krasabezchemie.sk a oboznámte sa s účinnými kozmetickými bio a eko produktami pre vašu krásu a zdravie.

Viac informácii: www.krasabezchemie.sk

971

Súvisiace články