Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 28. december 2019

Pleť na lyžovačke: Ako sa o ňu starať?

Ak sa chystáte na lyžovačku, okrem lyžiarok atermo ponožiek by ste nemali zabudnúť ani na tieto kozmetické must-haves. Predídete tak suchej, podráždenej pokožke aďalším nepríjemným dôsledkom.

Pleť na lyžovačke: Ako sa o ňu starať?

Ak sa chystáte na lyžovačku, okrem lyžiarok a termo ponožiek by ste nemali zabudnúť ani na tieto kozmetické must-haves. Predídete tak suchej, podráždenej pokožke a ďalším nepríjemným dôsledkom.

Balzam na pery

Prvým a zrejme najčastejším znakom toho, že naša pleť potrebuje zmenu v kozmetike, sú suché pery. S príchodom zimy a častejším vystavením nepríjemným podmienkam ako chlad, sneh a studený vietor, sú negatívne dôsledky viditeľné ako prvé na perách. Nezabudnite si preto do zásoby doplniť poriadne vyživujúce balzamy.

Náš tip:

khiel

Hydratácia

V zime pleť potrebuje omnoho viac hydratácie a výžive ako v lete. Koniec-koncov, každý deň ju vystavujeme nepriaznivému počasiu, ktoré sa po niekoľkých dňoch odrazí na suchej pleti, po týždňoch stratí pružnosť a jas a pôsobí mdlo, unavene. Doprajte jej poriadny podiel výživy, ideálne v podobe hydratačných olejov. Ak nemáte radi olejové produkty, siahnite po alternatíve- skvalán a kyselina hyalurónová.

Náš tip:

omorowitza

SPF

Už sa vám niekedy podarilo opáliť na Mickey Mouse? Ak áno, určite viete, že krém s ochranným faktorom je na svahoch jednoducho must. Po prvé, aj v horách opaľuje a po druhé, sneh odráža svetlo a tým efekt znásobuje. Neriskujte a nevystresujte svoju pleť ešte viac nechceným spálením.

Náš tip:

lancome

Prvá pomoc

Ten pálivý pocit na tvári, keď sa vrátite zo svahu dovnútra môže byť síce na jednej strane príjemný, no niekedy je jeho intenzita až bolestivá. Je to znak podráždenej pleti, ktorá bola vystavená silnému vetru a mrazu. Doprajte jej preto extra starostlivosť, napríklad v podobe výživnej, hydratačnej masky. Zložky ako aloe vera ju navyše aj upokoja.

Náš tip:

first aid beauty

1137

Súvisiace články