Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 2. december 2019

Vitajte vo svete Vitabrid C12

Vitamín C je významným antioxidantom, ktorý je prospešný pre organizmus ako podpora imunitného systému, odďaľuje starnutie buniek, je dôležitý pre tvorbu kolagénu, ktorému vďačíme za zdravé kosti, chrupavky i pokožku. Laboratória Vitabrid dokázali v aplikácií a stabilizácii vitamínu C obrovský technologický pokrok.

Vitajte vo svete Vitabrid C12

Vitamín C je významným antioxidantom, ktorý je prospešný pre organizmus ako podpora imunitného systému, odďaľuje starnutie buniek, je dôležitý pre tvorbu kolagénu, ktorému vďačíme za zdravé kosti, chrupavky i pokožku.

Laboratória Vitabrid dokázali v aplikácií a stabilizácii vitamínu C obrovský technologický pokrok. Vitamín sa v produkte Viatabrid C12 Face Brightening dokáže vpraviť do najhlbších vrstiev pokožky, kde sa postupne uvoľňuje až po dobu 12 hodín.

Produkt obsahuje 25 - 32 % účinného vitamínu C. Má vynikajúce účinky pre zdravie pleti, ochraňuje ju proti starnutiu, vyhladzuje vrásky, pôsobí preventívne proti vzniku a pri odstraňovaní pigmentových škvŕn, pomáha predchádzať vzniku akné a pomáha liečiť aknóznu pleť.

Kozmetická a liečebná novinka Vitabrid C12 FACE Brightening Powder je vo forme prášku. Pred samotnou aplikáciou sa nádobka potrasie, aby sa premiešali všetky jej zložky. Následne sa nasype do dlane malé množstvo produktu a zmieša sa s pleťovým krémom, gélom alebo sérom. Používa sa pravidelne na vyčistenú pokožku ráno a večer.

vitabridc 3

Okrem prášku, ktorý sa aplikuje priamo do vášho obľúbeného denného a nočného krému sa technológia Vitabrid C12 vyskytuje v ďalšej širokej škále produktov na ošetrenie pleti i vlasov.

V ponuke sú masky na tvár s účinkom vyhladenia vrások, hĺbkovej hydratácie, rozžiarenia pleti i tvorby kolagénu. Samozrejmosťou sú krémy na tvár a očné okolie i prípravky pre problematickú aknóznu pleť.

vitabridc 2

V oblasti vlasovej kozmetiky sú produkty Vitabrid C12 obohatené o zinok, vitamín E a kyselinu salicylovú. Produkty podporujú rast vlasov, ich spevnenie, prevenciu proti vypadávaniu, vlasy sú lesklé a zdravé.

vitabridc 4

Kozmetické prípravky Vitabrid C12 si obľúbili aj mnohé celebrity a módne ikony, napríklad speváčka Madona, herečka Jennifer Aniston a slovenská speváčka Mária Čírová.

Viac informácií: www.vitabridc.sk

1761

Súvisiace články