Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 27. november 2019

Kozmetika pre milovníkov prírody DEVANA HUNTER

Od júla 2019 sa na našom trhu objavila originálna kozmetika DEVANA HUNTER. Je vyrábaná na Slovensku a má viacero jedinečných vlastností.

Kozmetika pre milovníkov prírody DEVANA HUNTER

Od júla 2019 sa na našom trhu objavila originálna kozmetika DEVANA HUNTER. Je vyrábaná na Slovensku a má viacero jedinečných vlastností. Špeciálne produkty prírodnej kozmetiky Devana Hunter sú rastlinného pôvodu, a zaraďujú sa do kategórie vegetariánskej a vegánskej kozmetiky. Vyrábané sú prírodne a tiež s absolútnym ohľadom na prírodu.

Rovnako ako pôvod a postup výroby jednotlivých produktov, je aj ich využitie zamerané na priateľov prírody, ľudí, ktorí v prírode pracujú, pôsobia i trávia svoj voľný čas. Kozmetika Devana Hunter je unisexová, teda určená pre obidve pohlavia a vhodná aj pre deti a mladých ľudí.

devana 2  devana 3

Všetky kozmetické produkty majú jemnú prírodnú vôňu, s vhodne kombinovaným zložením esenciálnych olejov, určených na elimináciu alebo potlačenie ľudského potu. Pre ľudí, ktorí prefererujú absenciu voňavých aróm sú v ponuke aj účinné produkty bez vône.

V ponuke portfólia kozmetických výrobkov môžete nájsť ručne vyrábané mydlá, sprchové gély, balzamy, hydratačný krém, šampóny, repelenty i univerzálne gély. To všetko v podobe jednotlivých produktov i lákavých darčekových sád.

devana 4  devana 5

Výrobcovia kozmetiky neustále pracujú na vývoji nových produktov a už od januára budúceho roku obohatia sortiment o zubnú pastu, kúpeľovú soľ, krém po holení a bambucké maslo.

Kozmetika je ideálnym darčekom pre poľovníkov, rybárov, turistov, športovcov i ľudí, ktorým záleží na tom, z čoho a ako sa kozmetika, ktorú používajú vyrába.

Viac informácii na e-shope: www.devanahunter.sk

1699

Súvisiace články