Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 19. júl 2019

Sila prírody v kozmetike

Aj napriek tomu, že moderná kozmetika ponúka najnovšie inovácie atechnológie, množstvo znás sa vracia kzákladom, ktoré ponúka sama príroda. Práve tam častokrát nachádzame odpovede na problémy, sktorými si nedokáže poradiť ani najmodernejší kozmetický produkt.

Sila prírody v kozmetike

Aj napriek tomu, že moderná kozmetika ponúka najnovšie inovácie a technológie, množstvo z nás sa vracia k základom, ktoré ponúka sama príroda. Práve tam častokrát nachádzame odpovede na problémy, s ktorými si nedokáže poradiť ani najmodernejší kozmetický produkt. Dôkazom toho je kozmetika Marina Miracle a jej unikátne zmesi prírodných ingrediencií.

Keď nepomôže chémia, pomôže príroda

Ku prírodnej kozmetike sa množstvo ľudí vracia v prípade, že im moderná doba a najnovšie ingrediencie z laboratória nepomohli. To bol aj prípad Nórky, Mariny Elisabeth Engervik, ktorá založila značku Marina Miracle. Okrem toho, že od detstva bojovala s atopickým ekzémom, v puberte sa k tomu pridalo aj akné. Ocitla sa tak v komplikovanej situácii, ktorú nedokázala vyriešiť pomocou modernej kozmetiky. Obrátila sa na pomoc prírody a popri štúdiu byliniek, zeleniny aj ovocia vznikol jej prvý olej, ktorý jej dal konečne odpoveď na kožné problémy. Takto sa zrodila 100% prírodná kozmetika Marina Miracle. Do dnešného dňa značka využíva iba prírodné ingrediencie zo severských a exotických bylín, ktoré poskytujú pleti presne to, čo potrebuje.

Značka si vďaka svojej efektivite a unikátnosti produktov vyslúžila niekoľko prestížnych ocenení vrátane Green Dot a The Beauty Shortlist Award. Dnes poskytuje riešenia na rôzne problémy a vyrába produkty šité na mieru každému typu pleti.

Probiotiká pre pleť

Hovorí sa, že sme to, čo jeme. Dokonalým príkladom tohto tvrdenia je samotná pleť, na ktorej sa naša strava odzrkadľuje. Práve preto sa dnes kladie taký dôraz na príjem probiotík, ktoré dokážu balansovať tráviace prostredie a teda aj stav pleti. Čo sa však stane, keď probiotiká doprajete priamo vašej pleti? Vyvážená mikroflóra pokožky je nevyhnutná pre jej zdravý vzhľad. Na pokožke sa prirodzene nachádzajú mikroorganizmy, mnohé sú pre ňu prospešné, iné zase nie. Dôležité je preto zabezpečiť víťazstvo tých dobrých. Na scéne sa preto objavujú kozmetické produkty, ktoré zastávajú práve túto úlohu. Poskytujú pleti výživnú fermentačnú šťavu, vitamíny, enzýmy aj kyseliny s antioxidačným účinkom. Ak k tomu pridáme čistiacu o odličovaciu schopnosť, vznikne ideálny produkt na každodennú starostlivosť. Takým je Sweet & Creamy Oil Cleanser, ktorý pleti dodá unikátnu kombináciu prospešných látok a navyše ju dokonale vyčistí, ale aj efektívne odstráni make-up. Je ideálny na použitie pred spaním, kedy pokožku vďaka obsahu nechtíkového a šípkového oleja upokojí a hydratuje. Pokiaľ túžite po extra dávke starostlivosti a hydratácie, doplňte svoj beauty režim pleťovým krémom Acai Hydra Cream, ktorý takisto obsahuje probiotiká a je ideálny na používanie ráno aj večer.

MMiracle5

Zmena na počkanie

Argánový olej si dnes získava veľmi veľa pozornosti. Zaslúži si ju však vďaka svojim výsledkom. V prípade Argan Night Serum sa môžete tešiť nielen na výťažky z tejto rastliny, ale aj na zmes ďalších liečivých a výživných rastlín ako pupalka dvojročná, mandľa či marhuľa. Obsahuje aj AHA ovocné kysliny, ktoré odstraňujú odumreté bunky a tak napomáhajú k lepšiemu prenikaniu aktívnych látok dovnútra pokožky. Sérum sa používa na noc a po prebudení vás počká zamatovo hladká a rozjasnená pleť. Ďalším unikátnym produktom je Rosehip Peeling Mask, vďaka ktorej sa budete cítiť ako v súkromnom spa. Ide o detoxikačnú ílovú masku s obsahom šípok, nechtíka a rakytníka, ktoré sa postarajú o vyhladenie a hydratáciu pokožky. Zaujímavou ingredienciou sú však fermentované brokolicové klíčky, ktoré pokožku dokonale zregenerujú. Oba tieto produkty sa pýšia spomínanými cenami a zároveň patria k najobľúbenejším z ponuky Marina Miracle.

MMiracle13

Portfólio značky Marina Miracle je však omnoho širšie, takže každý typ pleti a problému si dokáže nájsť to svoje. Nezáleží na tom, či vás trápi akné alebo vrásky.

1577

Súvisiace články